Ši nuotrauka iš nuotolinės Vyriausybės spaudos konferencijos jau „sukasi“ socialiniuose tinkluose.

Vyriausybės posėdžio pabaigoje ministrą sugėdino ir premjeras Saulius Skvernelis, paprašęs V. Šapokos daugiau per posėdžius nerūkyti. Jis paragino ministrą iš viso mesti šį žalingą įprotį.

Delfi primena, kad trečiadienį Vyriausybė nusprendė, kad veiklą galės vykdyti atskirą įėjimą iš lauko turinčios ne maisto prekių parduotuvės, įvairių buitinių ir remonto paslaugų teikėjai, galintys užtikrinti ne mažesnį kaip 10 kvadratinių metrų vienam pirkėjui tenkantį patalpų plotą arba galimybę vienu metu aptarnauti ne daugiau nei vieną pirkėją.

Pramogų ir prekybos centruose esančių ne maisto parduotuvių veikla ir toliau draudžiama. Paslaugų teikėjams numatomas papildomas ribojimas – tiesioginis kontaktas su klientu turi būti ne ilgesnis nei 20 minučių.

Draudimas teikti grožio paslaugas galios ir toliau.

Papildyta 18:20

Po trečiadienį socialiniuose tinkluose pasirodžiusios nuotraukos, kurioje nuotolinės Vyriausybės konferencijos metu matomas užsirūkęs finansų ministras V. Šapoka, premjeras S. Skvernelis savo feisbuko paskyroje pasidalijo ta pačia fotografija bei nurodė, kad ministro cigaretė yra, matyt, akcizų surinkimo rūpesčio pasekmė.