Baltarusijos pirmenybių rungtynės toliau vyksta su sirgaliais, tačiau jų į stadionus renkasi vis mažiau. Tiesa, Bresto „Dinamo“ komandos fanai sugalvojo, kaip pataisyti situaciją.

Bresto miesto stadione jau ne pirmą kartą ant kėdžių buvo išdėlioti futbolo marškinėliai ir šalikai, virš kurių buvo priklijuoti popieriniai žmonių veidai.

Popierinių sirgalių palaikoma „Dinamo“ ekipa sekmadienį 3:1 šventė pergalę prieš Minsko srities „Isloch“. Kitose rungtynėse Borisovo BATE 3:0 sutriuškino „Minsk“, o „Smolevichi“ ir Soligorsko „Šachtior“ sužaidė taikiai 0:0.

Bene įsimintiniausias ketvirtojo turo epizodas buvo užfiksuotas šeštadienį, kai „Slutsk“ ir „Vitebsk“ vienuolikės sužaidė lygiosiomis 1:1.

Paskutinėmis mačo minutėmis „Slutsk“ žaidėjas besivydamas kamuolį atsitrenkė į reklaminį stendą ir jame užstrigo. Per kelias sekundes futbolininkui pavyko išsivaduoti.

Tuo metu Minske šeštadienį įvyko antrosios Prezidento ledo ritulio mėgėjų čempionato finalo serijos rungtynės. Jose pergalę ir čempionės titulą iškovojo A. Lukašenkos ir jo sūnaus Nikolajaus atstovaujama komanda. Šalies vadovas po rungtynių aukso medalį sau užsikabino pats.

Sportas Baltarusijoje nesustos ir per stačiatikių Velykas kitą sekmadienį. Šalies futbolo čempionate bus žaidžiami penktojo turo susitikimai.

Šio sekmadienio duomenimis Baltarusijoje yra užfiksuota 2578 koronaviruso atvejai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)