Užsienyje jau kurį laiką populiarų „Pillow challange“ Lietuvoje atkartojusi realybės šou „Dydžio Evoliucija“ dalyvė Paulina Galkontaitė džiaugiasi, kad šis išbandymas išplito taip plačiai, o drauge ir tarp žinomų moterų.

„Kaip smagu, kad tai populiarėja ir Lietuvoje, žinau, kad yra nemažai merginų, vis dar planuojančių namuose pasidaryti tokią fotosesiją“, – „Delfi“ sakė Paulina.

Iššūkiui tereikia pagalvės, diržo juosmeniui išryškinti ir pagalvei pritvirtinti bei aukštakulnių. Dažna mergina nepatingi ir pasidaryti kruopštaus makiažo bei šukuosenos. Tam laiko nepagailėjo ne tik Paulina, bet ir vizažo meistrė Deimantė Kazėnaitė.

„Nusprendžiau ir aš pasipuošti šita originaliausia vakarine suknele namie“, – pristatydama savo įvaizdį rašė ji.

Štai socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino iššūkį priėmusi iš D. Kazėnaitės, pristatė net šešis derinius, kuriuos susimodeliavo ne tik iš pagalvės, bet ir iš namuose turimų apklotų.


„Sumaniau išbandyti kai ką daugiau, tad ir užtrukau šiek tiek ilgiau“, – instagrame rašė Karolina.

Prie iššūkio taip pat prisijungė dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, aktorė Elžbieta Latėnaitė ir kitos žinomos moterys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)