Lietuvės šeima gyvena ramioje vietoje netoli Mančesterio. Anot pašnekovės, čia žmonės stropiai laikosi taisyklių, vieni kitus apeidami ratu, nešiodami kaukes ir pirštines. Na, o du vaikus auginantys Gabriella su britu vyru Lee stengiasi namuose palaikyti pakilią nuotaiką. „Vaikai supranta visą situaciją, tačiau nenorime, kad jie nerimautų“, – sakė ji.

Kovo 24 Jungtinėje Karalystėje įvedus karantiną, pasirodė kalbų, neva ministras pirmininkas Borisas Johnsonas ir tauta šį žingsnį žengė per vėlai, kai virusas jau buvo įsisiautėjęs. Gabriella nesutinka su tokiais vertinimais.

„Nemanau, kad tai įvyko per vėlai, valdžia turi priimti didžiulius sprendimus, o žmonės dabar skundžiasi dėl bet ko. Jeigu jų prašoma likti namuose, jie neklauso, o kai situacija tampa nebesuvaldoma, kaltina ne save, o valdžią“, – nuomone dalijosi pašnekovė.

Laimei, Gabriella turi galimybę dirbti iš namų. 320 tūkst. sekėjų instagrame turinti lietuvė sako, kad tai tik nedidelė dalis jos darbo. Čia ji reklamuoja įvairių firmų grožio produktus ir drabužius. Na, o didžiąją darbo dienos dalį užima darbas namuose įrengtoje studijoje, kurioje rengiamos nuotraukos keliauja Anglijos, Italijos, Ispanijos, Majamio kompanijoms ir atsiduria garsių mados firmų „Asos“, „Silk Fred“, „New Look“ kataloguose. Be to, Gabriella yra grožio ir estetikos klinikos „Cosmetic Couture“ veidas.

Su grupe „YVA“ išgarsėjusi Gabriella laimę rado Anglijoje/Foto: Asmeninio albumo.

Jos kelias mados link prasidėjo po to, kai išbandė muzikinę karjerą grupėje „YVA“. Šiuos laikus ji prisimena su šypsena.

„Buvome jaunos mergaitės. Aš, Goda ir grupės įkūrėja Natalija buvome pirmosios narės. „Yva“ greitai išpopuliarėjo. Mes tikrai dėl to stengėmės ir įdėjome daug darbo. Repetuodavome namuose, Natalija siūdavo mums aprangas, pačios kurdavome choreografiją.

Natalija yra mano vaikystės draugė. Kartu baigėme muzikos mokyklą, keliaudavome į Dainų šventes. Prisimenu, ji buvo tokia labai judri, pilna energijos, smulki šviesiaplaukė mergaitė. Ši grupė buvo jos idėja ir aš visada būsiu jai dėkinga už tai, kad ji paprašė manęs tapti nare. Ši patirtis buvo nuostabi ir visada išliks mano širdyje. Dažnai važinėdavome koncertuoti, filmavomės televizijoje, patyrėme, ką reiškia augantis populiarumas“, – kalbėjo pašnekovė.

Vis dėlto šlove Gabrielė mėgavosi neilgai, užgriuvus šeimyniniams sunkumams ji nebepajėgė šimtu procentų atsiduoti grupei. „Populiarumas greitai augo, todėl, kadangi Natalijai reikėjo narės, kuri būtų pilnai atsidavusi, ji priėmė savo seserį Kristiną.

Man tuomet buvo labai sunku, išgyvenau širdgėlą, užpuolė sveikatos problema. Taip ir pasibaigė mano graži kelionė su grupe. Dabar dėl to nesigailiu, džiaugiuosi už jų sėkmę, o aš susiradau savo sėkmės kelią. Su Natalija ir Goda likome draugėmis. Per atstumą, tačiau vis pasikalbame. Aš joms linkiu laimės ir sėkmės“, – sakė Gabriella.

Ne už ilgo mergina išvyko gyventi į Angliją. Netoli Oksfordo miesto ji įsidarbino viešbutyje, kur greitai buvo paaukštinta – tapusi vadybininko asistente, buvo atsakinga už čia vykstančias vestuves ir įvairius renginius.

„Man reikėjo naujos pradžios, naujų galimybių. Bet aš visada jaučiau, kad mano aistra – grožis ir mada. Pradėjau nuo didelės kosmetikos kompanijos, studijavau makiažo meistrystę ir tapau vizažiste. Ne už ilgo buvau pastebėta vieno fotografo, kuris pakvietė mane į bandomąją fotosesiją. Kai kurios nuotraukos pateko į žurnalą. Nuo to prasidėjo mano modelio karjera“, – pasakojo Gabriella.

Dirbdama mados srityje Gabriella sutiko ir savo gyvenimo vyrą. „Kai susipažinome, jis turėjo kelias mados linijas. Mano vyras yra didžiausias mano gyvenimo ramstis, nuostabiausias žmogus, kokį kada esu sutikusi. Ir save laikau be galo laiminga moterimi.

Jis mane skatina ir suteikia ryžto darbe, tačiau pats tikrai nėra iš mėgstančių pozuoti prieš kamerą, tai – mano darbas. Kadangi mano profilis socialiniame tinkle yra viešas ir susiduriu su daugybe negatyvių žmonių, savo asmeninį gyvenimą ir šeimą stengiuosi apsaugoti nuo visų tų piktų žvilgsnių ir neapykantos internete. Gerbiu jų privatumą“, – tikino pašnekovė.

Su mylimuoju Gabriella susituokė nedidelėje ceremonijoje, šeimos apsuptyje. Pora kartu augina du vaikus: 10 metų dukrą Nikole ir 7-erių sūnų Lucca.

„Dabar, kai namuose su visa šeima tenka leisti ištisas dienas, tai gali tapti tikru iššūkiu. Be to, kai viską reikia derinti su darbu, reikia pasitelkti ir supermamos galių. Tačiau man ši patirtis yra be galo džiuginanti. Laikas su šeima yra neįkainojamas: mokomės kulinarijos naujovių, dailės, užsiimame sportu namuose, kieme sodiname gėles ir dekoratyvinius medžius – lauksim savų obuolių. Taip pat, žinoma, esame priėmę iššūkį mokytis nuotoliniu būdu. Beje, mano drabužinė ir namai niekada taip neblizgėjo. O, kai darbų gausu, paprašome močiutės pagalbos“, – kalbėjo moteris.

Gabriella su atžalomis/Foto: Asmeninio albumo.

Gabriella socialiniuose tinkluose dėmesį traukia išpuoselėta išvaizda. Rūpintis veidu ir kūnu, anot pašnekovės, yra jos darbo dalis. „Šiuo metu kasdien namuose užsiimu kūno rengyba, rūpinuosi oda ir plaukais, o mano vyras rūpinasi sveika mityba. Lee yra nuostabus šefas, kulinarija – jo aistra.

Aš irgi moku gaminti, bet neatsisakau galimybės pasimėgauti restorano kokybės sveikais patiekalais. Kai vaikai nueina miegoti , mes namuose pasidarome ir pasimatymo vakarus su skiania vakariene. Juk niekur išeiti negalime“, – pasidžiaugė pašnekovė.

Moteris neslepia, kad stengiasi išlaikyti jauną ir lygią odą, todėl nėra abejinga hialurono injekcijoms. „Injekcijos sugražina odai elastingumą, išlygina raukšleles ir drėkina odą. Man ši procedūra labai tinka. Taip pat naudoju hialurono serumą veidui“, – apie savo grožio rutiną pasakojo Gabriella.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)