Jau kurį laiką socialiniame tinkle „Facebook“ Gintarė vis primena, jog parduoda savo įspūdingą 187 kv.m. namą. Išskirtinės interjero detalės domina potencialius pirkėjus, tačiau namo parduoti kol kas nepavyko.

„Buvo atsiradęs pirkėjas, tačiau paskutinę minutę persigalvojo. Kiti siūlė mažesnę kainą, tačiau ši sąlyga man netiko. Dabar, atsižvelgdama į susidariusią situaciją, kainą sumažinau pati. Niekada nežinai, gal dar pačiai teks grįžti į šiuos namus“, – šypteli Delfi pašnekovė.

G. Karaliūnaitė neslepia, kad namą norėjo išnuomoti – atsirado nemažai norinčiųjų, tačiau vėliau dainininkė persigalvojo.

„Visgi noriu parduoti namą ir pagaliau grąžinti paskolą bankui. Nekilnojamojo turto agentė sako, jog žmonės domisi mano namu, tačiau dauguma čia atvyksta lyg į muziejų – apžiūrėti interjero, kitų detalių. Juokiuosi, kad vietos čia tiek, kad poros gali laisvai kiekvieną vakarą šokti tango. Tačiau tikiuosi, jog namą pavyks parduoti – juk dabar daug žmonių grįžta į Lietuvą“, – vilties nepraranda dainininkė.

Gintarė pasakoja, jog šiuo metu yra įsikūrusi angliško stiliaus bute aukštomis lubomis – tokiame jau kurį laiką svajojo gyventi. O namuose žinomai moteriai veiklos netrūksta.

„Turiu daug užslėptų talentų, – juokiasi Gintarė. – Galiu be problemų pati nusidažyti plaukus, tad ataugusiomis šaknimis tikrai nevaikštau. Mėgstu megzti, tik dabar jau rankoves ne prisiuvu, o primezgu. Viską ištobulinu iki smulkmenų.“

Karantino metu dainininkė suprato, jog prie dalies darbų nebenorės grįžti.

„Turiu įvairių minčių, planų. Aplankė mintys, kad dalis darbų, kurie anksčiau labai patiko, tampa visai nebemieli. O šiaip dabar tikrai turiu ką veikti. Tvarkau namus, o gyvenant su mažu vaiku jie visuomet sujaukti. Tai ir einu ratais aplink viską rinkdama“, – sako žinoma atlikėja ir tvirtina, jog būti namuose su dukra jai tikrai nėra problemų.

Gintarė teigia, jog dėl savo ir dukros sveikatos yra rami. Labiausiai atlikėja pergyvena dėl artimųjų.

„Pas mamą dukros nevežu, per Velykas su artimaisiais taip pat nesusitiksime. Simptomų jokių nejaučiame, tačiau norime maksimaliai apsaugoti save ir artimuosius. Aišku, truputėlį liūdna, bet su viltimi laukiu vasaros ir kartu tikiuosi, jog pradėję vėl susitikinėti su draugais ir ėmę kepti šašlykus nesukeltume antrosios koronaviruso bangos“, – mintimis dalijosi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)