Pirmajame dienos susitikime Minsko „Energetik-BGU“ ekipa namie 2:0 laimėjo miesto derbį pries „Minsk“ ir tapo vienvalde šalies čempionato lydere.

Per tris turus tris pergales iškovoję „Energetik-BGU“ futbolininkai mačą baigė dešimtyje – 70-ąją minutę antroji geltona ir raudona kortelės buvo parodytos Aikui Musahagianui.


Kitose rungtynėse „Vitebsk“ komanda 1:0 nugalėjo „Smolevichi“ ekipą. Ši akistata turėjo vykti Vitebske, tačiau šis miestas tapo pagrindiniu Baltarusijos koronaviruso židiniu, todėl mačas buvo perkeltas.

Komandos žaidė be sirgalių Borisovo miesto stadione, kur savo namų rungtynes žaidžia BATE ekipa. „Vitebsk“ nuo 55-osios minutės žaidė be išvaryto Danilo Chalovo.


Paskutinėse dienos rungtynėse sunkią pergalę iškovojo „Slutsk“ futbolininkai, kurie svečiuose 3:2 palaužė Minsko „Isloch“ vienuolikę.

Sužaidus valandą svečiai atsilikinėjo 1:2, tačiau išplėšė pergalę įvarčių 61-ąją ir 75-ąją minutėmis dėka. Kaip ir kituose dienos mačuose, nugalėtojai liko dešimtyje – 87-ąją minutę išvarytas buvo Maratas Burajevas, kuris po keitimo per ilgai užtruko palikinėdamas aikštę.


Prieš šias rungtynes „Slutsk“ gerokai padidino savo sirgalių bazę užsienyje. Šią komandą ypatingai pamėgo futbolo mylėtojai anglakalbėse šalyse, kur jos pavadinimas yra siejamas su žodžiu „sluts“ (liet. „kekšės“).

Pastarosiomis dienomis „Slutsk“ sekėjų skaičius „Twitter“ ir „Instagram“ tinkluose gerokai išaugo, o naujieji sirgaliai aktyviai ragino Slucko ekipos vadovus dėl galimos partnerystės susisiekti su pornografinio pobūdžio tinklalapiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)