„Patalpų savininkai nutarė toliau šeimininkauti patys.

Lina ir Audrius nuoširdžiausiai dėkojame komandos nariams kurie puikiai dirbo ir kūrė mūsų baro gerają aurą visus, beveik aštuoneris metus: Justui, Eligijui,Viliui,Tomui, Svetlanai, Rafalui, Domui, Kęstučiui na ir, žinoma, Povilui kuris, pasak jo skundo darbo inspekcijai, be jokio atlygio daugiau kaip 4 metus nuolat ir sunkiai dirbo, susigadino sveikatą, tik „Sodra“ ir kiti mokesčiai buvo mokėti sąžiningai ir dar buvo neteisėtai atleistas nes jis vis dar nenorėjo išeiti.

Dėkojame klubo entuziastams Sauliui, Ramūnui, Aivarui, Nidui Dainiui jie organizuodavo puikius renginius buvo žiauriai smagu.

"Šimo baras"

Dėkojame garsiems muzikantams, kurių dėka ne tik šoko, bet ir šokinėjo visi Pašilaičiai, sustabdydavo tik milicija.

Visiems klientams, nes Jūs nuostabūs ir įdomūs, buvome kaip viena didelė šeima pažinojome vieni kitus net per daug, bendravome, susiskambindavome, pasitardavome.

Tikime, kad Šimas pagražės, prasiplės ir bus dar smagiau nei buvo to visiems ir linkime.

Nesakome sudie, o iki pasimatymo“, – buvo rašoma socialiniame tinkle „Facebook“.

„Delfi“ susisiekus su iki šiol buvusiu baro šeimininku Audriumi jis pasakojo, kad bare nuo šiol veiklą tęs tikrieji jo šeimininkai.

„Mes tą barą, jo patalpas, nuomavomės beveik 8 metus.

Vėliau patys patalpų savininkai nutarė, kad nori dirbti patys, nes šeimininko žmona grįžta iš Amerikos ir jie mūsų per mėnesį paprašė išsikraustyti, o tada prasidėjo ir koronavirusas.

Mes išsikraustome, o jų šeima patys sau dirbs, o ten baras veiks ir toliau“, – pasakojo iki tol šeimininkavęs Audrius.

Paklausus, ar keisis ir paliekamos kavinės pavadinimas, Audrius teigė, kad, ko gero, senojoje vietoje liks ir tas pats pavadinimas, nes savininkai šį pavadinimą yra užpatentavę, mat jis skamba panašiai, kaip jų pavardė.

„Aš jei atsidarysiu barą kitoje vietoje, jau to pavadinimo negalėčiau daryti“, – sakė jis.

Vyras pasakojo, kad jie šiuo metu ieško naujų patalpų savo barui.

„Mes truputį žvalgomės, ieškomės, bet geros patalpos ilgai laisvos nebūna, o į prastas eiti nesinori“, – juokavo Audrius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)