Koronaviruso sukelta krizė bus atskleidusi daug ką, pavyzdžiui, kad ir tai, kokia galybė moterų ir merginų neturi nagų tvarkymo įgūdžių, aišku, ne elementariausių, o specifinių. Ir kam gi jų reikėjo, jei rankas būdavo galima patikėti specialistei? Deja, dabar jomis rūpintis tenka pačioms.

Ir moterys stengiasi – daro tai, ką gali. Tik rezultatas neretai – apgailėtinas, rašoma „The Sun“.

Viena „Twitter“ naudotoja pademonstruodama niekam tikusį savadarbį manikiūrą akivaizdžiai davė suprasti, kaip išsiilgo vizitų į grožio saloną.

Prie ypač atmestinai atlikto manikiūro nuotraukos grožio procedūrų entuziastė parašė: „Dėl karantino esu priversta pati užsiimti akrilinių nagų priauginimu, nes visi salonai – uždaryti.“

Žvelgiant į dar vienos moters bandymus gelbėti manikiūrą, darosi tiesiog graudu: aiškiai matyti akrilo nagų ribos, rausvas lakas užteptas kaip papuola, juo išterliotos ir nenukarpytos odelės.

Nepasivarginta nė nuvalyti lako nuo odelių.

Trečia internautė įkėlė keistai smailėjančių ryškiai raudonų nagų nuotrauką ir parašė: „Sugaišau beveik 5 valandas, kol pati prisiauginau akrilo nagus... Bent pasijuokite, prašau.“

Bent pasijuokite, – siūlė šių nagų savininkė.

Nagų priauginimo katastrofą patiriančias moteris paguosti gali nebent tai, kad jos – ne vienišos, kad problema – visuotinė ir norinčių pasidalyti skaudžia patirtimi – visas būrys.

Štai ką parašė dar viena manikiūro fanatė, savo jėgas nagų dailinimo srityje panūdusi išbandyti, kai po kelių kokteilių pasijuto išdrąsėjusi ir atsipalaidavusi: „Šįryt atsibudau su ilgiausiais kada nors turėtais nagais.“

Ilgiausi kada nors turėti nagai!

Ne tik akrilo nagai, bet ir gelinis lakavimas gali kelti galvos skausmą. Kai nagai paauga, randasi nepageidaujamas tarpas, tačiau pašalinti laką labai sunku. Daryti to savarankiškai suvis nerekomenduojama.

Viena su tokia problema susidūrusi mergina nutarė pasidalyti ataugusių nagų po gelinio lakavimo nuotrauka. Anksčiau balti nagai, anot jos, dabar atrodo kaip po prancūziško manikiūro, tik ne tradicinio, o apversto, atvirkštinio.

Kaip prancūziškas manikiūras, tik atvirkščiai.

Be visišką fiasko patyrusių nagų dailintojų aimanų, internete, laimei, gausėja ir naudingų patarimų. Bent kiek panaršius, tikrai atsirastų toks, kuriuo vertėtų vadovautis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)