Nors Vokietijoje koronavirusas kaip reikiant kausto šalies gyvenimą, Dortmundo klubas nusprendė, kad futbolininkai gali saugiai grįžti į treniruočių procesą.

Pranešama, kad žaidėjai treniruosis porose.

BVB praleido daugiau nei dvi savaites be futbolo, o „Bundesliga“ sustabdyta iki balandžio 30 dienos.

UEFA nukėlė Eurospos čempionatą į 2021-uosius, tad didžiosioms futbolo lygoms atsirado daugiau erdvės norint užbaigti savo čempionatus.

„Svarbu tai, kad grįžtame į aikštę, nebebus nuobodu“, – „Sport1“ teigė saugas Emre Canas.

BVB ekipa „Bundesliga“ pirmenybėse po 25 turų užima 2-ą vietą ir 4 taškais atsilieka nuo pirmaujančio Miuncheno „Bayern“ klubo (55).

Jei sezonas bus atnaujintas, E. Canas teigė, kad bus labai sunku pavyti varžovus.

„Dar laukia tarpusavio akistatos su „Bayern“ ir „RB Leipzig“. Turime gerą sudėtį, nors bus nelengva, bet aš manau, viskas yra įmanoma“, – teigė iš Turino „Juventus“ į BVB sezono pirmoje pusėje persikėlęs saugas.

Dortmundo klubas buvo vienas iš tų Vokietijos flagmanų, kurie kovai su koronavirusu paaukojo solidžias sumas.

Anot E. Cano, futbolininkai turi būti atsakingi visuomenės nariai, nes jie uždirba daug pinigų ir gali prisidėti kovoje su viruso pasekmėmis.

„Tai mums buvo savaime suprantama. Mes, futbolininkai, esame atsakingi, uždirbame daug pinigų ir norime prisidėti prie svarbių dalykų“, – kalbėjo E. Canas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)