Atlikėjas stojo į kulinarinę kovą su savo broliu Osvaldu. Jųdviejų kulinariniai sugebėjimai atsiskleidė laidoje „Virtuvės istorijos“. O sūnų patiekalus vertins mama Dalia.

Burtai nulėmė, kad Osvaldas, padedamas laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, ruošė silkę su parūkytomis bulvėmis ir kastiniu, o Gabrielius, kartu su iš Šri Lankos atvykusiu virtuvės šefu Dilanu Dampella Gamage, kepė kiaulienos išpjovą su obuolių ir šoninės salotomis, rašoma pranešime spaudai.

„Aš nesu didis šefas ir dažnai negaminu, tačiau mano arkliukas yra pusryčiai ir viskas iš kiaušinių: omletai, plakti kiaušiniai su avokadais, su lašiša“, – receptais dalinosi Gabrielius.

Nors tarp brolių Vagelių yra aštuonerių metų skirtumas, juodu sieja ne tik stiprus šeimyninis ryšys, bet ir bendri projektai – Osvaldas rūpinasi jaunėlio brolio muzikine karjera ir yra jo vadybininkas.

„Aš atsimenu vaikystėje, kuomet manęs klausdavo, ar norėčiau turėti gyvūnėlį, aš atšaudavau – o kam man jo reikia, jeigu turiu brolį? Nuo mažens juo reikėjo rūpintis, jaučiau atsakomybę kaip vyresnis brolis. Aišku, būdavo visko, tačiau šiandien ne tik puikiai sutariam, bet ir dirbam kartu“, – atviravo Osvaldas.

Gabrielius antrino broliui teigdamas, kad vaikystėje būdavo ir nesutarimų, ir pykčių, tačiau santykiai pagerėjo kuomet abu suaugo ir atsirado bendras pažįstamų ratas, interesai ir veiklos.

„Kai buvau paauglys, gal penkiolikos metų, tada ėmė panašėti mūsų abiejų su broliu pažiūros, pomėgiai. Man tapo įdomus tas suaugusiųjų gyvenimas ir iš ko, jeigu ne iš vyresnio brolio, sužinosi visas subtilybes? Tada tas ryšys ir sustiprėjo“, – laidoje pasakojo Gabrielius.

Vagelių šeimoje tvirti santykiai ne tik tarp brolių, bet ir tarp visos šeimos narių. Jų mama Dalia Vagelienė džiaugiasi artimu ryšiu su vaikais bei iš jos paveldėta meile muzikai, mat Dalia – talentinga smuikininkė. Tačiau, kad ir kaip šiai dienai didžiuotųsi savo vaikais, moteris atvira – vaikystėje buvo iššūkių auklėjant brolius.

„Osvaldas visada buvo ramus, stabilus, visą laiką viską padarydavo, gerai mokėsi, o Gabrielius buvo padykęs, tačiau savo kuriozais ir juoku mokėjo gauti tai, ko jis nori. Tuo metu atrodė, kad tai tragedija, bet iš tiesų, vaikas buvo su stuburu“, – pasakojo Gabrieliaus ir Osvaldo mama Dalia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją