Socialiniuose tinkluose aktyvus televizijos laidų vedėjas kartu su žmona Vaida Krupavičiene parodė, kad net ir esant tarp keturių sienų savo antrajai pusei galima skirti išskirtinį dėmesį.

I.Krupavičius kartu su mylimąja pasipuošė vakariniais drabužiais – taip tarsi jie eitų į restoraną mieste – ir prisėdo tik prie jiems dviem skirto staliuko.

Romantišką nuotaiką taip pat padėjo sukurti uždegtos žvakės, gėlės ir suplakti kokteiliai.

„Metame iššūkį“, – feisbuke brūkštelėjo Ignas ir savo įrašą papildė grotažymėmis #pasimatymasnamuose, #liknamuose, #thedate, #athome, #staysafe.

Delfi susisiekus su televizijos laidų vedėju, šis neslėpė, kad toks sumanymas jiems su žmona šovė norint parodyti, kad net ir karantino metu galima išlikti kūrybingais.

„Tikslas – praskaidrinti kasdienybę ir kartu priminti, kad likimas, gamta mums nori kažką pasakyti. Būti su savimi, būti su šeima, bendrauti, išjungti kuriam laikui telefonus. Padėti tiems, kuriems sunkiau. Svarbiausia – būti atsakingiems ir pilietiškiems“, – tikino I.Krupavičius.

Delfi primena, kad teminiai vakarėliai ar idėjos Ignui su Vaida nėra naujiena. Pernai susituokusi pora savo vestuves iškėlė „Burning Man“ stiliumi, surengiant trankų persirengėlių vakarėlį su bičiuliais ant Baltijos jūros kranto.

Šventės vieta pasirinkta ne šiaip sau – Neringoje užsimezgė šilti Igno ir Vaidos jausmai, todėl atšvęsti savo vestuves būtent pajūryje jiems pasirodė natūralu ir simboliška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)