Parvykusi į Lietuvą ir į izoliaciją patekusi Sandra savo feisbuko paskyroje paskelbė skaniai atrodančių patiekalų nuotraukas ir papasakojo, kaip gerai lietuviais rūpinamasi izoliacijoje.

„Po grįžimo į Lietuvą, 9 val. ryto, sulaukiau pusrytukų „Air Inn Vilnius“ viešbutyje, o šiandien pusryčiauju 9 val. Biržų bendrabutyje :D. Tiesą pasakius, reiškiu didžiausią pagarbą žmonėms, kurie manimi ir kitais pasirūpino tiek Vilniuje, tiek Biržuose.

Jaučiuosi sveika, tik gal dar pavargusi nuo visų rūpesčių, tačiau labai labai malonu, kad dauguma stengiasi kuo daugiau padėti žmogui, pakliuvusiam į izoliaciją. Vakar maniau, kad vėl bus nuotykis, kai apgedo iš Biržų siųstas autobusiukas, bet linksmas vairuotojas Valdas nepasimetė ir nuramino, kad viskas bus sutvarkyta ir saugiai nugabens į gimtinę!

Beje, džiugu, kad imtasi visų saugumo priemonių, kad apsisaugotumėm nuo galimo viruso perdavimo. Dar labai ačiū tėvams už begalinį rūpestį ir lauknešėlį! ❤ Keista, kai reikia bendrauti per atstumą, negali prieiti ir apkabinti, bet tokios jau saugumo taisyklės. O Biržuose mane labiausiai nudžiugino kambaryje paliktu varškės apkepu su aviečių uogiene! Ir koks sutapimas, kad tai – vienas iš skaniausių man patiekalų!

Kambaryje yra visko, ko man reikia, internetas yra, vaizdas pro langą puikus... Šiandien manęs klausia, ar noriu grįžti į Palangą, nes yra šansas... Spėkit, ką atsakiau? :D“ – juokaudama klausė mergina.