Nuotraukose galima matyti, kaip ji stovi priešais televizorių ir fiksuoja įvairių subjektų išraiškas, kuomet jiems neva pasirodo apsinuoginusi. Tarp nustebusiųjų – tokie žinomi veidai kaip futbolo žvaigždė José Mourinho ir net karalienė Elžbieta II.

Nuotaikinga idėja Alison gimė tuomet, kai išėjusi iš dušo praeidinėjo pro televizorių prisidengusi vien rankšluosčiu. Moteris pajuokavo, jog džiaugiasi, kad jos ekrane rodomi asmenys nemato. Tuomet ir kilo mintis pagaminti visą seriją nuotraukų.

„Supratau, kad turime išmanųjį televizorių ir jame galima sustabdyti kadrus su įvairiausiomis reakcijomis. Arba įkelti nuotraukas ir suvaidinti, kad tai – ne kas kita, kaip reakcijos į ją nuogą. Juokais patalpinus nuotraukas į asmeninę feisbuko paskyrą, Alison sulaukė bičiulio iš Ispanijos prašymo pakeisti nustatymus, kad šis galėtų įrašu pasidalinti su savo draugais. Taip fotografijos išplito po visą pasaulį“, – pasakojo A. Cressey.

Rezultatas - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)