Parodoje-mugėje bus galima įsigyti prekių gamintojų kainomis bei pamatyti naujausias lengvosios pramonės įmonių kolekcijas 2002 ir 2003 metų rudens ir žiemos sezonui.

Bendrovė "Lelija" pristatys drabužių kolekciją "Ruduo-žiema 2003 ir 2004 m.", kuri su dideliu pasisekimu šių metų vasarį buvo pademonstruota didžiausiose Europos gatavų drabužių mugėse - moteriški drabužiai Diuseldorfe, o vyriški - Kelne. "Rožė" pristatys tų pačių metų ir sezonų kolekciją "Tiks", skirtą jaunoms merginoms, ir klasikinę kolekciją moterims, o "Sparta" - laisvalaikiui, sportui ir poilsiui skirtą kolekciją. "Lietuviškose madose" autorines kolekcijas pristatys Lietuvos dizaineriai, o Jaunųjų dizainerių konkurse, kuriame varžysis 12 mados kūrėjų, bus pristatytos 23 kolekcijos.

Parodoje bus pademonstruotos 36 naujos kolekcijos, iš viso 700 modelių. "Pelenėje" kosmetiką ir parfumeriją, grožio salonų ir kirpyklų įrangą, juvelyriką, madingus aksesuarus bei apatinį trikotažą pristatys 112 dalyvių, atstovaujančių 370 bendrovių iš 24 pasaulio šalių.

Pirmą kartą "Pelenėje" bus tema "Sveikatingumas".

Parodos metu vyks įvairūs seminarai, naujos kosmetikos pristatymai, šukuosenų paradai ir kiti renginiai.

Abi parodos vyks kovo 7-10 dienomis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją