Daugiau kaip 10 mln. vartotojų Europoje ir Jungtinėje Karalystėje turinti fintech bendrovė JAV vartotojams pristatė savo „Financial Super App“ programėlę bei debeto kortelę. Dalis iš 2 tūkst. kompanijos darbuotojų jau šiandien dirba Niujorko ir San Francisko padaliniuose.

Pagrindinis nuo 2015 m. veikiančios kompanijos produktas – mobilioji programėlė, kuria galima tvarkyti visus svarbiausius finansinius klausimus. Parsisiuntę ją, JAV vartotojai galės sukurti savo paskyrą, patvirtinti tapatybę ir naudotis visais jos privalumais.

Patvirtinti vartotojai gaus autentiškus paskyros duomenis, kuriuos galės naudoti mokėjimams atlikti bei atlyginimui gauti. Programėlė vartotojams leis atidžiai sekti savo pajamas ir išlaidas. Vartotojai gaus momentinius pranešimus apie atliktus mokėjimus, galės įvertinti kiek lėšų išleidžia restoranams, pirkiniams ir transportui. Programėlėje galima nustatyti ir atskirų kategorijų mėnesio biudžetą. Dėl tiesioginio depozito galimybės, atlyginimas „Revolut“ vartotojus pasieks iki dviejų dienų anksčiau.

Pranešime teigiama, kad dendradarbiaudamas su „Metropolitan Commercial Bank“, „Revolut“ užtikrina, kad visi indėliai iki 250 tūkst. JAV dolerių bus apdrausti Federalinės indėlių draudimo kompanijos.

„Kai gyvenimo kaštai auga greičiau už atlyginimą, svarbu žinoti, kam išleidžiamos sąskaitą pasiekusios lėšos. Siekiame, kad žmonės turėtų įrankius savo pinigus valdyti patogiai ir tiksliai“, – sako Nikas Storonskis, „Revolut“ įkūrėjas ir vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)