Daugiau nei 500 darbo vietų Lietuvoje sukūręs mažmeninės prekybos tinklas teigia, kad nepaisant sustabdytos veiklos fizinėse prekybos vietose, principingai laikysis savo, kaip socialiai atsakingos įmonės duoto pažado. Vyriausybei paskelbus karantiną, tinklas buvo priverstas uždaryti 54 parduotuves 16-oje Lietuvos miestų, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

„Puikiai suprantame sukrėtimus, kuriuos patiria mūsų sektorius. Finansiškai mūsų įmonei šis sprendimas nėra lengvas, bet tai yra būtent toks sprendimas, kokį privalome priimti šiuo metu. Esame socialiai atsakinga įmonė ir dėsime visas pastangas, kad šiuo nerimo ir nenuspėjamumo laikotarpiu išsaugotume visas darbo vietas ir laikysimės darbo sutartyse numatytų įsipareigojimų. Dabar tokio pat atsakingo elgesio prašome iš savo darbuotojų – saugoti save ir pasirūpinti savo artimaisiais“, – teigia „Drogo“ direktorė Daina Žymantė.

Vyriausybės paskelbto karantino laikotarpiu, bendrovė įsipareigoja darbuotojams mokėti jų darbo sutartyje nustatytą darbo užmokestį ir neišsiųs jų į neapmokamas atostogas.

„Nors tai ir nemalonus, tačiau laikinas etapas. Tai suprasdami išliekame atsakingi ir tai įrodysime savo veiksmais“, – sako D. Žymantė.

Įmonė šiuo metu valdo 54 parduotuvių tinklą visoje Lietuvoje ir elektroninę parduotuvę. Apsipirkusiems internetu įmonė užtikrina saugų ir greitą išsirinktų prekių pristatymą nurodytu adresu.

Parduotuvė „Drogas“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)