Šeštadienį vyko nemažo ažiotažo sulaukusios virtualios lenktynės, kuriose dalyvavo ne tik „F1 2019“ kompiuterinio žaidimo profesionalai, bet ir profesionalūs sportininkai.

Prizines vietas laimėjo esporto pasaulio atstovai. Triumfavo Rudy van Burenas, už savęs palikęs Keviną Skiggy ir Nuno Pinto.

Iš autosporto pasaulio atstovų geriausiai pasisekė „Formulės 1“ pilotui bandytojui Danieliui Juncadellai, kuris finišavo ketvirtas.

„IndyCar“ lenktynininkas Felixas Rosenqvistas užėmė penktąją poziciją, o buvęs „McLaren“ pilotas ir dabartinis „Mercedes“ bandytojas Stoffelis Vandoorne'as liko devintas.

Žemesnes pozicijas užėmė eilė buvusių „Formulės 1“ lenktynininkų: Nico Hulkenbergas, Nelsonas Piquet jaunesnysis, Juanas Pablo Montoya ir Estebanas Gutttierezas.

Virtualiose lenktynėse dalyvavo ir „IndyCar“ čempionas Tony Kanaanas, „Formulės-E“ sezono lyderis Antonio Felixas de Costa bei dar viena „IndyCar“ žvaigždė Alexanderis Rossi.

Buvo žadama, jog šiose lenktynėse dalyvaus ir „Red Bull“ žvaigždė Maxas Verstappenas, tačiau galiausiai olandas varžytis atsisakė.

22-ejų sportininkas savo sprendimą argumentavo tuo, jog „F1 2019“ žaidimo išmėginti jam nėra tekę, todėl jis nori likti susikoncentravęs ties kitais sporto simuliatoriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)