Tokį sprendimą priėmė dainų konkurso organizatoriai ir oficialiai apie jį pranešė penktadienio vakarą. Skelbiama, kad po ilgų pasitarimų nuspręsta nekeisti konkurso taisyklių, tad dainos, turėjusios skambėti šiemet, kitų metų konkurse dalyvauti nebegalės.

Dalyvaujančios šalys privalės išrinkti naujus kūrinius. Taip pat pranešime teigiama, kad šalys pačios galės nuspręsti, kuriuos atlikėjus siųsti atstovauti kitąmet – išrinktus šiemet, ar rinkti naujus.

Europos transliuotojų sąjunga teigia suprantanti, kaip gerbėjus nuliūdino žinia apie atšauktą „Euroviziją“. Todėl galvojama, kaip šiuo sudėtingu laikotarpiu interneto pagalba vėl suvienyti klausytojus iš visos Europos pagerbti šiemet šalims turėjusius atstovauti atlikėjus ir išrinktas dainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)