Vakar per žinias rodė vieną moteriškę, kurios artimasis susirgo koronavirusu, tai ji prašo uždrausti feisbuką, nes visi grasina ir piktinasi. Nieko daugiau nerašo, tik „mūsų, mokėtojų, pinigai“ – garantija, kad taip kalba daugiausiai mokesčių nusukę, biuleteniais piktnaudžiaujantys tautiečiai.

Dėl tautiečių parvykimo namo – irgi rėkia, kad kam čia jie reikalingi.. Reikalingi. Jie turi šeimas čia, tikriausiai nori būti kartu tokiu periodu.

Esu paklaikusi dėl lietuvių neapykantos sergantiems. Linkėjimai padvėsti ir džiaugsmas, kad šį kartą ne aš. Nesuvokimas, kad reikia saugoti ne tik save, bet ir kitus, elgtis atsakingai ir laikytis karantino sąlygų.

Kodėl staiga būti namuose visiems tapo taip siaubinga? Dabar galit laiko skirti vienas kitam, skirti jo vaikams. Galų gale, iš naujo pažinti savo sutuoktinį. Užsiimti savo poilsiu, pasimėgauti knyga, juk taip skundėmės, kad tam nėra laiko. Va, prašau tau laikas. Jis duotas viskam.

Kol nebūsim vieningi, kol bus tiek daug abejingumo ir neapykantos vienas kitam, kol linkėsime vienas kitam padvėsti, tol prieš virusą ir visas nelaimes mes pralaimėsim.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!