Kaip rašoma pranešime spaudai, šiandien startavo atsiėmimas Vilniuje, Ukmergės g. 240, rytoj startuoja antrasis centras Vilniuje, Žirmūnų g. 64 bei Kaune, Savanorių 206A, o šeštadienį – ir Klaipėdoje, Taikos pr. 64. Visi atsiėmimo centrai darbo dienomis veiks nuo 10:00 iki 19:00 val., šeštadienį nuo 10:00 iki 17:00 val., o sekmadienį 10:00 – 15:00 val. Planuose per artimiausią savaitę yra įkurti bent 10 tokių atsiėmimo centrų, prioritetą teikiant didesniems miestams.

„Suprasdami, kad šiuo metu klientams ypač svarbu atsiėmimo greitis, saugumas ir galimybė sutaupyti, startuojame su visus šiuos elementus apjungiančiais prekių atsiėmimo centrais. Norintiems būti tikrais dėl savo pasirinkimo, sukūrėme galimybę pasitarti su daugeliu mūsų kompetentingiausių ekspertų telefonu, kurį jau neužilgo paskelbsime“, – teigia „Topo centro“ generalinis direktorius Remigijus Štaras.

Anot vadovo, įmonė neskubėjo, nes laukė LR Vyriausybės išaiškinimų dėl prekių atidavimo bei susirinko gerąsias praktikas iš 34 šalyse veikiančių „Euronics“ grupės narių, todėl prekių atidavimo centruose gali užtikrinti išties aukšto lygio saugumą: klientai nesusitiks parduotuvės viduje, atiduodant prekes bus išlaikomas ne mažesnis nei 2 metrų atstumas, o pirkėjui bus suteiktos vienkartines pirštinės bei galimybė dezinfekuoti rankas.

„Topo centro“ vadovo teigimu, nemažos dalies namų elektronikos prekių reikia čia ir dabar – nustojus veikti šaldytuvui ar krauti pakrovėjui tikrai nesinori laukti kitos dienos. Net tą pačią dieną išsiuntus siuntą, ją geriausiu atveju klientas gauna tik kitą dieną, o skubaus pristatymo paslaugą ne kiekvienas gali įpirkti – ji kainuoja 19 Eur. Atsiėmimo centruose prekių paruošimo greitis bus garantuotas, nes pirmąją savaitę įmonė įsipareigoja vos už 1 ct prekę paruošti atsiėmimui per 2 val.

Anot R. Štaro, išlieka or visi įprasti prekių pristatymo būdai į namus ar į paštomatus. Į pastaruosius visą kovo mėn. didesnius nei 20 Eur užsakymus įmonė pristato nemokamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)