„Likite namie“ grojaraštis patiks tiems, kas nori jausti muzikinių naujienų pulsą ir į savo namus įnešti šviežio oro gūsį su aktualiausia šių dienų muzika.

Grojaraštį pradeda šių dienų divos iš Amerikos Doja Cat superhitas „Say So“. Išgirsite ir The Weeknd paskutinįjį singlą „Blinding Lights“, kuris vien tik „Spotify“ platformoje turi daugiau nei pusę milijardo perklausų, taip pat „Coldplay“, Lady Gagos, Selenos Gomez, „Black Eyed Peas“, Harry Styles naujienas bei daugelio kitų.

Beje, „Likite namie“ grojaraštyje yra ir daugybė naujos kartos atlikėjų, kurie daro didžiulę įtaką šiuolaikinei muzikai. Atkreipkite dėmesį į tokius vardus kaip Brockhampton, Powfu, Ant Saunders ir Arizona Zervas. Taip pat į kylančią latvių žvaigždę Chris Noah sąraše, kuris jau turi kontraktą su „Sony Music Entertainment“.

60 karščiausių dainų grojaraštį „Likite namie“ rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)