Karantinas neabejotinai pakoregavo kiekvieno kasdienybę. Tad, nors sutapimas neeilinis, pirmą kartą drauge savo gimtadienius jie švęs mažoje žmonių apsuptyje. Net šventinius sveikinimus mergina priima nuotoliniu būdu.

„Aš esu labai laiminga, nesitikėjau, kad mane artimieji taip nustebins. Visi man prie durų pakaitomis palikinėjo puokštes. Norėdama save pralinksminti, pirmą kartą po mėnesio pertraukos pasidažiau, bet ką tik viską nuverkiau. Visų labai gražūs sveikinimai. Ir šeima, ir draugai šiandien labai stebina“, – Delfi komentavo Karolina.

Karolina iš pat ryto nuo artimųjų sulaukė ypatingai švelnios dovanos – katės, kuriai suteikė vardą Mary Jane.

„Negalėjau ir įsivaizduoti geresnio gimtadienio ryto karantino laikotarpiu. Susipažinkite su mano geriausia drauge Mary Jane“, – glausdama augintinį feisbuke rašė sukaktuvininkė.

Karolina Meschino

Nebeslepia jausmų

Karolina kurį laiką stengėsi slėpti savo santykius su nauju mylimuoju, OG Version, nes atlikėjas – artimas jos buvusio širdies draugo, reperio Remigijaus Daškevičiaus bičiulis ir buvęs scenos partneris.

Po to, kai paaiškėjo, kad Karolina ir Dominykas – pora, kilo skandalas. OG Version atsiskyrė nuo grupės „Flying Saucer Gang“, o mergina kuriam laikui nuo apkalbų ir kaltinimų pabėgo iš socialinių tinklų.

Pora kartu dar nėra pasirodžiusi viešame renginyje, nepaisant to, ištikimiausi Karolinos gerbėjai vis dažniau išvysta judviejų kasdienio gyvenimo akimirkas. Neseniai jiedu kartu buvo išvykę atostogų į Barbadoso salą bei JAV, Kaliforniją. Saulėtomis akimirkomis K. Meschino dalijosi savo instagramo paskyroje.

OG Version prieš pat savo gimtadienį su gerbėjais pasidalijo nauju kūriniu ir vaizdo klipu. Po trijų mėnesių tylos kūrinį „Yes“ jis įrašė kartu su reperiu Proflame. Duetas iš karto sulaukė sėkmės – per pusantros paros šis darbas „Youtube“ surinko daugiau nei 270 tūkst. peržiūrų.

Akivaizdu, kad gerbėjai naujų žinių laukė išskėstomis rankomis, nes paryčiais pasirodžiusio vaizdo klipo premjeros tuo metu internete laukė 3 tūkstančiai gerbėjų. Dainoje apdainuojamas vienas skandalingesnių Kauno rajonų Šilainiai. Pastaraisiais metais rajone įvykę įvykiai drebino visą Lietuvą – ten buvo nušautas Vitos Jakutienės mylimasis, taip pat kovotojas Remigijus Morkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)