Žinoma atlikėja už Atlanto lankėsi darbiniais reikalais, tačiau rado laiko ir malonioms pramogoms – aplankė Niujorką, Majamį, Čikagą. Nijolė teigia pastebėjusi, kad gyvenimas Amerikos oro uostuose kol kas teka sena vaga.

„Net ir ten visi vaikšto be apsauginių kaukių ar pirštinių, apie specialias aprangas net kalbų nėra. Temperatūros irgi niekas nematuoja. Tačiau būdami Niujorke pastebėjome, kad žmonės laikosi saugaus atstumo ir nebendrauja būdami arti vienas kito“, – Delfi pasakoja dainininkė.

„69 danguje” narę stebina, kad Vilniaus gatvėse vis dar pilna automobilių.

„Žinokite, Niujorke ir Majamyje automobilių mažiau, nei Vilniuje karantino metu. Dieną prieš išskrendant dar vakarieniavome restorane Majamyje, o kitą rytą jau visur budėjo policija, buvo draudžiama išeiti iš viešbučio, įvesta komendanto valanda. Pastebėjome, kad viešbutyje buvo ir ką tik prisiregistravusių turistų, bet miestas – visai ištuštėjęs“, – tikino ji.

N.Pareigytės kelionės akimirkos

Nijolė su vyru namo skrido per Frankfurto oro uostą.

„Aišku, lėktuvas iš JAV į Frankfurtą skrido perpildytas. O panikos Frankfurto oro uoste visai nėra – tik oro uostas labai ištuštėjęs. Daugybė skrydžių atšaukta. Oro uosto darbuotojai dėvi apsaugines veido kaukes, tačiau tikrai ne visi. O lėktuvuose situacija įprasta – stiuardesės dirba savo darbą toliau, jokių apsauginių priemonių nemačiau“, – kalbėjo Nijolė.

Atlikėja pasakoja, kad vos grįžusi į Vilnių susidūrė su nesklandumais.

„Užtruko, kol išlipome iš lėktuvo. Vienu metu buvo galima išlipti penkiolikai žmonių, tuo tarpu kiti sėdėjo ir laukė. Mums pasisekė, nes sėdėjome pirmosiose eilėse. Lagaminų teko laukti net pusantros valandos, o laiką leidome visi suvaryti į vieną krūvą. Per tą laiką davė užpildyti reikalingus dokumentus, patikrino temperatūrą. Darbuotojai Vilniaus oro uoste išties laikosi saugumo reikalavimų, vaikšto apsirengę specialia apranga, tačiau darbo organizavimas pasirodė kiek keistokas“, – neslepia ji.

N.Pareigytės kelionės akimirkos

Nijolė apgailestauja, kad artimiausiu metu neteks pamatyti savo dukros, tačiau sako, kad dabar svarbiausia saugumas ir gera savijauta.

„Skaičiau, kad koronaviruso išvengti padeda miegas ir poilsis, tai kol kas stengsiuosi kuo daugiau ilsėtis. Džiaugiuosi bent tuo, kad kartu su manimi į Ameriką skrido vyras – dviese būti karantine bus smagiau“, – šyptelėjo N.Pareigytė-Rukaitienė.

Rokomendacijos Lietuvoje koronaviruso karantino metu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)