Apie tai žinomi žmonės prakalbo LNK laidoje „KK2“.

Mia Pilibaitytė dar prieš mėnesį džiaugėsi populiarumu – buvo suplanuoti net 5 jos koncertai. Deja, dėl epidemijos visi jie buvo atšaukti.

„Pradžioje dar galvojome, kad galėsime perkelti į balandžio mėnesį, tačiau dabar apie tai jau net neina kalba“, – sakė Mia.

Dainininkė neslepia besibaiminanti finansinių iššūkių. „Baisu ir dėl koronos, ir dėl to, kad nėra darbo. Baisiausia, kad nežinome, kada visa tai baigsis. Juk to, kad viskas baigsis po dviejų savaičių, tikėtis naivu. Mano manymu, ši banga tik prasideda“, - kalbėjo žinoma moteris.

2008 metais, kai krizė palietė visas verslo šakas, menininkai taip pat išgyveno. Tačiau dabar, anot muzikantų, viskas daug sudėtingiau – juk draudžiama koncertuoti bet kokia kaina ir net už dyką.

Mia, paklausta apie galimybę prašyti pagalbos iš Vyriausybės, atskleidė besitikinti politikų supratimo.

„Juk mes visada padėdavome, kai Vyriausybei būdavo geri ar blogi laikai ir reikėdavo palinksminti visuomenę. Juk niekada neprašydavome už tai atlygio“, – prisiminė atlikėja.

Natalija Bunkė, kuri prieš prasidedant epidemijai surengė itin sėkmingą koncertinį turą, taip pat neslepia baimės.

„Teks susiveržti diržus ir susiveršime. Jau ne pirmą kartą tai darome. Atėjo toks metas, kai visi turime būti pilietiški. Man ir keista dabar būtų kalbėti, kad viskas yra gerai. Nieko čia gero“, – teigė dainininkė.

N.Bunkė neseniai atvėrė naujų namų duris, kuriems dalį pinigų sutaupė kurdama gėlių puokštes ir koncertuodama, o dalį pasiskolino iš banko. Taigi nerimą kelia ir paskolos išmokėjimas.

„Faktas, kad finansinė našta bus didžiulė ir normalu, kad tuos padarinius kažkaip turėsime spręsti“, – kalbėjo N.Bunkė.

Dainininkė sunkiu laikotarpiu žada toliau užsiimti gėlių verslu, dirbti parduodama reklamą socialiniuose tinkluose ir išnaudoti savo talentą siūti – gaminti kaukes, apsaugančias nuo viruso.

Tuo tarpu vienas geidžiamiausių renginių vedėjų, Gintaras Mikalauskas visas viltis deda į vasarą ir savo svečių namus Palangoje.

„Kuo dabar užsiimu, tai priiminėju skambučius ir atsiprašymus, kad vis dėlto vienas ar kitas renginys neįvyks. Skaudoka, bet ar galima lyginti žmonių sveikatą su pinigais“, – atvirai kalbėjo G.Mikalauskas

Tuo tarpu atlikėjas, kompozitorius ir prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano prakalbo ir apie savo sveikatą. Neseniai su onkologine liga kovojęs žinomas vyras pasidžiaugė sustiprėjusiu imunitetu ir pasikeitusiu mąstymu.

„Aš dabar suprantu, kad ta baimė niekur neveda. <...> Pirmiausia, aš nebepakliūnu į rizikos grupę. Mano užduotis dabar – neplatinti viruso. Deja, nėra kur gauti nei kaukių, nei dezinfekcinio skysčio. Aš net gi parašiau Verygai žinutę – „Laikykis, suprantu, kad bus nelengva“, – kalbėjo Stano.

LNK reportažą apie žvaigždžių gyvenimą karantino metu galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)