„Prekybos palaikymas ne tik patenkins būtiniausius gyventojų poreikius, bet ir sumažins ekonomines grėsmes visai verslo grandinei – nuo tiekėjų iki daugiau kaip 4 tūkst. mūsų darbuotojų ir jų šeimų narių“, – sako Darius Samuolis, „Kesko Senukai“ viceprezidentas Baltijos šalims.

Pasak jo, prekyba „Senukuose“ organizuojama , vadovaujantis kovo 16 d. Vyriausybės nutarimo patikslinimu, leidžiančiu prekes fiziniams ir juridiniams asmenims pristatyti ar atsiimti jas atsiėmimo punktuose, laikantis griežtų higienos reikalavimų.

Trečiadienį juridiniams asmenims pradėta teikti didmeninės prekybos paslauga, kuri nuo ketvirtadienio bus prieinama ir fiziniams asmenims. Nuo šiol prekes galima užsisakyti ne tik internetu, bet ir telefonu arba elektroniniu paštu.

Kaip rašoma pranešime, prekės bus pristatomos į namus, tačiau taip pat sudaryta galimybė jas patiems saugiai atsiimti specialiuose prekių atsiėmimo punktuose.

Tokie punktai atidaryti „Senukų“ prekybos centruose Kaune, Klaipėdoje, Vilniuje ir Alytuje. Čia galima atsiimti telefonu arba elektroniniu paštu pateiktus didmeninės prekybos užsakymus. Klientai gali rinktis iš daugiau kaip 70 tūkst. statybinių medžiagų, remonto bei buities prekių kategorijų.

Visuose „Senukų“ prekių atsiėmimo punktuose imtasi papildomų apsaugos priemonių, kad būtų užtikrintas klientų ir darbuotojų saugumas. „Senukų“ klientams taip pat siūloma daugiau kaip 200 tūkst. prekių kategorijų elektroninėje parduotuvėje, pasinaudojant nemokamo pristatymo į namus galimybe.

Pasak D. Samuolio, prekybos organizavimo naujovės leis tvirčiau pasijusti ir prekių tiekėjams, dėl prekybos stabdymo susidūrusiems su grėsmėmis prarasti tiekimo sutartis. Tiesiogiai su kiekvienu tiekėju bendrovė ieškos sprendimų, kurie padėtų įveikti šiandienos iššūkius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)