„Dar liko šešios dienos, mums čia gerai, esam kaime, turim ką veikt, čia tuščia, kaimynams pamojuojam per atstumą ir nieko baisaus, bet jei mieste reikėtų būti, kai niekur išeiti negali, būtų sudėtinga“, – vaizdo konferencijos būdu LNK laidai KK2 šį antradienio vakarą pasakos dainininkas Egidijus Sipavičius.

Kuomet Egidijus, jo jaunoji žmona Simona ir draugų kompanija išvyko į Italijos kalnus, Apeninuose buvo vos keli koronaviruso atvejai. Atšaukti kelionę atrodė nelogiška. Tačiau nuvykus į Italiją situacija ėmė žaibiškai keistis...

„Jau mums ten esant, paskelbė apribojimus, budėjo žmonės, neišleido išvažiuoti iš miestelių. Paskutinę dieną ištuštėjo gatvės, viešbutyje ir slidinėjimo trasose nebedirbo žmonės“, – pasakojo dainininkas.

Dabar Egidijus net maistą užsisako internetu, niekur nekelia kojos. Tačiau prisipažįsta padaręs vieną didelę klaidą.

„Vieną nuodėmę padariau užsimiršęs – paštininkė atėjo pas mus su ilgai laukta siunta, paėmiau siuntinį, pasirašiau ir tik po pusdienio prisiminiau, kad to negalėjau daryti. Tai jei kas man atsitiks, žinosiu, ką reikia perspėti“, – jaudinosi E. Sipavičius.

Kaip ir daugeliui atlikėjų, Egidijui teko atšaukti visus suplanuotus koncertus. Tačiau sveikata dabar svarbiausia. Visas pasakojimas – šį antradienio vakarą LNK laidoje KK2, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)