Ukrainoje gimusi aktorė ir modelis sekmadienį savo „Instagram“ paskyroje nurodė, kad užsikrėtė koronavirusu, informuoja hollywoodreporter.com.

„Izoliavausi namuose po teigiamo tyrimo rezultato“, – parašė ji savo 567 tūkst. sekėjų ir paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuotas pro jos namų langą atsiveriantis vaizdas.

„Tiesą sakant, sergu beveik savaitę. Pagrindiniai simptomai – karščiavimas ir nuovargis. Rūpinkitės savimi ir nenuleiskite koronaviruso juokais!“, – pridūrė aktorė.


O. Kurylenko papildė ilgėjantį tarptautinių pramogų verslo atstovų, užsikrėtusių naujuoju koronavirusu, sąrašą. COVID-19 toliau sparčiai plinta visame pasaulyje. Sutuoktiniai Tomas Hanksas ir Rita Wilson yra bene žinomiausios virusu užsikrėtusios garsenybės. Savaitgalį dėl naujosios infekcijos buvo hospitalizuotas „Universal Music“ pirmininkas ir vykdomasis direktorius Lucianas Grainge’as. Koronavirusu užsikrėtė ir Kanados ministro pirmininko Justino Trudeau žmona.

O. Kurylenko labiausiai išgarsėjo suvaidinusi filme apie Jamesą Bondą „Paguodos kvantas“ ir 2013 m. mokslinės fantastikos juostoje „Užmirštieji“ („Oblivion“), kurioje taip pat nusifilmavo Tomas Cruise’as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)