Pasak „CityBee“ vadovo Luko Ylos, bendrovė įvertino tai, kad didelė dalis miestų gyventojų savo kasdienėms kelionėms renkasi automobilių dalijimosi paslaugą, todėl buvo imtasi galimo viruso plitimo prevencijos.

„Poreikis keliauti susiklosčiusiomis aplinkybėmis yra ribotas, tačiau išlieka. Todėl darome viską, kas įmanoma, kad būtų užtikrintas kuo didesnis mūsų klientų saugumas ir jie turėtų saugią bei patogią judėjimo mieste alternatyvą, išvengiant socialinio kontakto“, – sakė L. Yla.

Jo teigimu, siekiant užkirsti kelią galimam koronaviruso plitimui ir imantis papildomų saugumo priemonių, buvo vadovaujamasi Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) pateiktomis išvadomis.

„Įvertinę ekspertų pateiktą informaciją ir pasikonsultavę su sveikatos apsaugos specialistais, mūsų parkui priklausančius automobilius nuo praeito savaitgalio kasdien ne tik valome, bet ir kruopščiai dezinfekuojame“, – nurodė „CityBee“ vadovas.

Anot jo, šiuo metu vien Lietuvoje „CityBee“ automobilių parką sudaro apie 1 500 transporto priemonių. Dėl didelio jų kiekio, automobilių valymas ir dezinfekavimas kiekvieną parą atliekamas etapais, pradedant nuo intensyviausiai naudotų automobilių.

Luko Ylos teigimu, „CityBee“ automobiliuose taip pat paliekama dezinfekcinio skysčio, dezinfekcinių servetėlių ir medicininių pirštinių, padėsiančių užtikrinti bendrovės automobiliais keliaujančių asmenų saugumą ir užkirsiančių kelią galimam viruso plitimui.

„CityBee“ vadovo teigimu, dalis bendrovės klientų, kuriems keliauti šalies viduje neišvengiamai teks, savo saugumui padidinti pasirinko ilgalaikę „CityBee“ automobilio nuomą, kuria gali naudotis be papildomų įsipareigojimų.

Primename, kad siekiant suvaldyti COVID-19 viruso plitimą – vyriausybės sprendimu Lietuvos teritorijoje nuo kovo 16 d. 00:00 val. iki kovo 30 d. 24 val. įsigaliojo karantinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją