„10 valanda ryto mūsų „Vaflių namuose“ būdavo pats įkarštis, šiandien restoranas – vaiduoklis. Džiugu, kad žmonės sąmoningi, truputį neramu, nes atsakome už savo komandą“, – prisipažino L. Mazalienė.

„Mano vyras vakar grįžo su žinia, kad darbo iki vasaros nėra, nes LKL baigė sezoną. Žmogus svajojo apie pokyčius, bet kad jie ateis taip greit ir ne visai savo noru, nesitikėjom.

Turint savą verslą, esame ir indus plovę, ir žmones aptarnavę, viskas darę patys ir vėliau kiek nuo to atitrūkę. Šiandien vyras pasišovė išvežioti maistą į namus! Nespėjome į woltų, boltų traukinį, laukėme savojo.

O kol kas su neramia širdimi žvelgiame į šį etapą kaip į naujas galimybes. Ne tik pabūti kartu su šeima, peržvelgti prioritetus, paieškoti savęs.

Kaip jums toks delivery berniukas?“ – savo sekėjų klausė žinoma moteris.

L. Mazalienė pridūrė, kad jei lankytojai visgi nuspręs apsilankyti restorane, jame ypatingu laikotarpiu yra nuolat dezinfekuojami stalai, vaikų žaidimų zona, durų rankenos. Be to, svečiai sodinami tik prie kas antro staliuko, dažnai vėdinamos patalpos, o aptarnaujantis personalas laikosi pačių griežčiausių higienos principų.

„Sveikatos visiems!“ – palinkėjo pokyčius dėl sudėtingos padėties pajutusi Mazalų šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)