Praėjusią savaitę Filadelfijos ekipa laimėjo trejas rungtynes iš ketverių, o rezultatyviausias lygos žaidėjas (30,8 tšk.) bei čempionato lyderis pagal perimtus kamuolius (2,82) A.Iveronas savo klubui vidutiniškai pelnė po 33,5 taško bei atliko po 5,3 rezultatyvaus perdavimo. Be to, po krepšiais jis atkovojo po 4,5 bei perėmė po 3 kamuolius.

Be "76ers" lyderio, į savaitės laureato titulą Rytuose pretendavo Jamalas Mashburnas (Šarlotės "Hornets"), Cliffordas Robinsonas ir Corlissas Williamsonas iš Detroito "Pistons" bei Eddie Jonesas (Majamio "Heat").

"Trail Blazers" krepšininkai praėjusią savaitę svečiuose laimėjo visas ketverias rungtynes, o R.Wallace'as šuose mačuose pelnė po 23,8 taško, atkovojo po 10,5 kamuolio ir blokavo po 2,75 varžovų metimo.

NBA lygoje Portendo komandos puolėjas yra aštuonioliktas pagal pelnytus taškus (1155 tšk.) ir devynioliktas kovoje dėl kamuolių po krepšiais (490).

R.Wallace'o varžovais dėl savaitės laureato titulo Vakaruose buvo Stephonas Marbury (Fynikso "Suns"), Eltonas Brandas iš Los Andželo "Clippers", Timas Duncanas (San Antonijaus "Spurs") ir Minesotos "Timberwolves" puolėjas Kevinas Garnettas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją