Povilo Šulio teigimu, šis sprendimas buvo priimtas bendru sutarimu: „Nuoširdžiai dėkojame Gediminui už pastarųjų aštuonerių metų darbą Ermitaže ir linkime naujų prasmingų iššūkių tolimesnėje karjeroje. Su Gediminu sutarėme, kad reaguojant į dinamiškus mažmeninės DYI prekybos pokyčius bei siekiant ambicingų tikslų, įmonėje reikalingi pokyčiai. Pastaraisiais mėnesiais atsinaujino visa „Ermi Group“ komanda, pasikeitė Estijoje veikiančio „Bauhof“ vadovybė. Jau turime išsikėlę naujus tikslus ir kryptis su „Ermitažo“ komanda. Stojant už „Ermi Group“ vairo kėliau tikslus išnaudoti sinergiją tarp Lietuvos ir Estijos bei elektroninės prekybos stiprinimą.“

„Ermi Group“ valdybą nuo šiol sudaro: Povilas Šulys (pirmininkas), Mindaugas Pilkauskas, Andrius Bičkauskas.

„Ermi Group“ priklausanti bendrovė „Ermitažas“ Lietuvoje valdo devynias „Ermitažo“ ir tris „Arkoramos“ parduotuves, o kompanijai „Bauhof group“ Estijoje prilauso trylika parduotuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)