A. Juknevičius socialiniame tinkle „Facebook“ neslėpė apmaudo ir teigė, kad nepaisant to, jog organizatoriai lenktynes atidėjo, tikėtina, kad jos apskritai neįvyks.

„Džiaunam šalmus ant gembės su Dariumi Vaiciuliu. Gavau oficialų patvirtinimą iš organizatorių, kad dėl mums visiems jau pastaruoju metu gerai žinomo keiksmažodžio COVID-19 galimos grėsmės ADDC atidėtas neribotam laikui. Realiai savęs apgaudinėti neverta- Abu Dhabi Desert Challenge šiemet tikrai nebus. Pirmadienį turėjome išskristi“, – aiškino lenktynininkas.

A. Juknevičius atviravo, kad dabar, jausmas panašus, kaip 2008-aisiais, kai sumokėję didelę sumą pinigų stojo prie Dakaro starto linijos, o kaip tik tuo metu buvo pranešta, jog sunkiausios pasaulio lenktynės nutraukiamos dėl teroro grėsmės.

„Dabar viskas tas pats, tik dar nestovim prie starto linijos. Bet šiaip viskas gerai, svarbiausia- sveiki, tikiuosi, Jūs taip pat“, – rašė A. Juknevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)