Marija prisipažįsta Delfi, kad nėra turėjusi trumpų plaukų per visą savo gyvenimą ir yra įpratusi turėti tik ilgus plaukus bei žino, kaip su jais susitvarkyti.

„Kažkada, prieš daug metų, dalyvavau ilgų plaukų konkurse, tada mano plaukų ilgis buvo 1,32 metro, o dabar turėtų būti apie 1 metrą. Pats mano ūgis yra 1,78 m. Reikia juos prižiūrėti kiekvieną dieną, bet jau pripratau. Kai tiek metų darai tą patį, tada atsiranda rutina. Neįsivaizduoju, kaip kitaip galėtų būti, nes kai augau, plaukai augo kartu su manimi. Nepamenu, kad būčiau turėjusi kokį kitą ilgį“, – pasakoja ji.

Monika Marija Paulauskaitė

Monika Marija pastebi, kad iš visų kirpėjų girdi tą pačią frazę, bet viskas pavyksta gerai.

„Dažniausiai girdžiu tą pačią frazę: „Su tokiais ilgais plaukais nesu dirbusi, nežinau, kaip man čia pavyks“. Bet susitvarko su tuo iššūkiu, atrodo, viskas lyg ir gerai“, – džiaugiasi dainininkė.

Atlikėja retkarčiais pagalvoja nusikirpti plaukus, bet vis nesiryžta, nes jie tapo jos įvaizdžio dalimi.

„Kiekvieną mielą dieną apie tai pagalvoju, bet kol kas nesiryžtu to padaryti. Tai būtų ganėtinai didelis įvykis man pačiai, nes turbūt daugiau ir nebeturėčiau tokių ilgų plaukų. Bet ilgi plaukai yra tapę savotiška kūno dalimi ir sunku būtų save pamatyti be jų. Taip pat džiaugiuosi, kad galima kokią įdomesnę šukuoseną padaryti, jie svarbi mano įvaizdžio dalis“, – teigia mergina.

Ji prasitaria, kad ir gerbėjai jos užklausia apie plaukus bei nustemba sužinoję, kad tai jos natūralūs plaukai.

„Kaip vintažas, ilgi plaukai irgi grįžta į madą, naudojant priauginimo funkciją. Pati dažnai gaunu klausimų iš fanų: „Ar tai jūsų priauginti plaukai, ar ne?“. Dažnai mergaitės nori tokių plaukų ir galvoja, kad tokie ilgi, natūralūs plaukai negali užaugti. Sakau: „Deja, užauga“. Tai priklauso nuo to, ar nori tokį rezultatą matyti. Pirmą kartą, kol jie auga, nėra sunku užauginti. Bet jei nukerpi, ir bandai antrą kartą užauginti, tai jau sudėtinga“, – pasakoja Monika Marija.

Dažnai televizijoje besisukančiai merginai yra įvykęs ne vienas smagus nuotykis, susijęs su pačios plaukais.

„Dažniausiai pati užsėdu ant jų. Ir dažnai būna, kad juos prispaudžiu mašinos durelėmis. Po to matau, kad kokia prispausta sruoga plevėsuoja ore. Bet nieko baisaus dar nenutiko“, – juokiasi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)