„McLaren Racing“ atstovai pranešė, jog užsikrėtęs komandos atstovas save izoliavo iškart po to, kai pajuto pirmuosius simptomus. Dabar jį prižiūri medikai.

Komanda tikina, kad šiam atvejui pasiruošė, o likę darbuotojai privalės laikytis karantino.

„McLaren Racing“ vadovas Zakas Brownas „Formulės-1“ organizatoriams pranešė apie susidariusią situaciją ir teigė, kad sprendimas pasitraukti iš lenktynių buvo priimtas siekiant užtikrinti ne tik komandos, bet ir kitų lenktynininkų, darbuotojų bei F1 gerbėjų saugumą.

Negana to, pavojus iškilo ir balandžio 5-ąją vyksiančioms „Furmulės-1“ varžyboms Vietname. Dėl pasaulyje plintančio koronaviruso šalies valdžia paskelbė, jog į Vietnamą neįleis asmenų, kurie per paskutines 14 dienų lankėsi Italijoje. Toks pareiškimas reiškia, kad lenktynėse negalės dalyvauti kai kurių komandų atstovai.

Vietnamo valdžios sprendimas į šalį neįleisti asmenų, kurie per 14 dienų yra lankęsi Italijoje reikštų, kad lenktynėse negalėtų dalyvauti „Alfa Romeo“ atstovas Antonio Giovinazzi, visas „Ferrari“ personalas bei padangų tiekėjo „Pirelli“ atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)