Pavyzdžiui, ketvirtadienį paaiškėjo, kad Holivudo superžvaigždei Tomui Hanksui ir jo žmonai Ritai Wilson, kurie vieši Australijoje dėl aktoriaus kino projekto, testais nustatytas naujasis koronavirusas.

63 metų T. Hanksas ir jo bendraamžė žmona yra izoliuoti ligoninėje Gold Kouste Rytų Australijoje, paskelbė Kvynslando valstijos sveikatos apsaugos pareigūnai.

„Labas, žmonės, Rita ir aš esame čia, Australijoje. Pasijutome truputį pavargę, tarsi būtume persišaldę, buvo kūno skausmų, – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė T. Hanksas. – Mums buvo atlikti testai dėl koronaviruso ir jų [rezultatai] buvo teigiami.“

„Mes, Hanksai, būsim tikrinami testais, stebimi ir izoliuoti tiek, kiek reikės dėl visuomenės sveikatos ir saugumo“, – pridūrė JAV aktorius.

Trečiadienį pranešta, kad COVID-19 diagnozuotas 25 metų italų futbolininkui, „Juventus“ žaidėjui Daniele Rugani.

Kaip remdamasis komanda pranešė JAV laikraštis „The New York Times“, D. Rugani jokie simptomai nepasireiškė, tačiau visiems komandos nariams taikomas karantinas.

Koronavirusas diagnozuotas ir futbolo klubų „Olympiacos“ Graikijoje bei „Nottingham Forest“ Anglijoje savininkui Evangelui Marinakiui. Kai kuriems žaidėjams, bendravusiems su E. Marinakiu, paskelbtas dviejų savaičių karantinas.

Koronavirusas buvo nustatytas ir Jutos „Jazz“ komandos vidurio puolėjui, prancūzui Rudy Gobertui prieš išvykos rungtynes Oklahomoje su „Thunder“ ekipa.