Modelis, sausį susilaukusi sūnaus Isaaco Meneliko Giovanni, ypatingą dieną paminėjo paviešindama labai paveikią nuotrauką, kurioje įamžintas jos gimdymas.

„Tai mano didžiausios stiprybės veidas. Didžiausias mano kada nors gyvenime patirtas skausmas ir didžiausias mano pasiekimas. Šios moters dienos proga suprantu, jog, nepaisant visų skausmų, kuriuos mums tenka patirti kaip moterims, visos esame be proto stiprios, galingos ir didingos. Sveikinu visas su tarptautine moters diena! Šiandien ir kasdien švęskime savo stiprybę“, – teigia modelis.

Garsi moteris socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino nuotrauką, kurioje įamžintas ir jos sūnus. Tiek nėštumo metu, tiek po jo modelis su savo sekėjais reguliariai dalijasi nepagražintomis motinystės akimirkomis.

Praeitą mėnesį A. Graham pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip ji, apsipirkinėdama „Staples“ parduotuvėje, keičia savo mažyliui sauskelnes.

„Tikrai dvokiantis reikalas. Pirmasis atvejis, kai tenka keisti sauskelnes neradus tam skirtos patalpos. Ačiū dievui, sauskelnių krepšyje turėjau specialų paklotėlį!!!“, – prie nuotraukos parašė ji. Fotografijoje modelis matoma keičianti sūnaus sauskelnes čia pat parduotuvėje ant grindų.

A.Graham ir anksčiau su savo sekėjais dalijosi nuotraukomis ir vaizdo įrašais, pasakojančiais apie ne visada jau tokius paprastus motinystės iššūkius.

„Daugybės darbų vienu metu sekmadienis“, – prie kadro instagrame, kuriame ji vienu metu žindo sūnų ir kažką žiūri telefone. Vasarį su sekėjais pasidalino vaizdo įrašu iš „Uber“ automobilio ir pajuokavo, kad anksčiau kelionių metu galėdavo atsakyti į daugybę elektroninių laiškų, o dabar vienintelis rūpestis – žindymas. A. Graham taip pat labai atvirai su savo gerbėjais dalijasi įžvalgomis apie kūno pokyčius, patirtus besilaukiant sūnaus. Neseniai ji paviešino savo intymią nuotrauką, kurioje ant pilvo matomos strijų žymės.

„Ta pati aš. Tik dar kelios naujos istorijos“, – prie nuotraukos, sulaukusios itin daug gerų vertinimų, parašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)