Pirmąjį įvartį Ole Gunnaro Solksjaero auklėtiniams pelnė 30-ą minutę pasižymėjęs Anthony Martialis, o pergalę įtvirtino 97-ą minutę pasižymėjęs Scottas McTominay.

Po pergalės 45 taškus per 29 sužaistas rungtynes surinkę „United“ pakilo į penktąją „Premier“ lygos turnyro lentelės poziciją. Pepo Guardiolos vadovaujami „City“ rikiuojasi trimis laipteliais aukščiau, į priekį praleisdami tik „Liverpool“ futbolininkus. Tiesa, nuo pirmaujančios komandos Mančesterio futbolininkus skiria jau 25 taškai.

Kiek anksčiau pasibaigusioje dvikovoje Londone vietos „Chelsea“ savo stadione net 4:0 (2:0) suvarpė svečius iš Liverpulio – „Everton“ vienuolikę. Pirmasis įvartis krito jau 14-ą minutę, kai po Pedro perdavimo pasižymėjo Masonas Mountas, o prabėgus septynioms minutėms šeimininkų pranašumą padvigubino šį sykį pats pasižymėjęs Pedro.

Svečių triuškinimą „Chelsea“ pratęsė ir antrame kėlinyje, kurio pradžioje į Anglijos rinktinės vartų sargo Jordano Pickfordo ginamus vartus krito du greiti įvarčiai. 51-ą minutę pasižymėjo Willianas, o 54-ą minutę mėlynojo Liverpulio klubo kančias pratęsė Olivier Giroud.

Pergalė leido Londono klubui įsitvirtinti ketvirtoje turnyro lentelės vietoje – Franko Lampardo auklėtiniai savo sąskaitoje turi 48 taškus. Ambicijų kovoti dėl patekimo į Europos turnyrus neslepiantis „Everton“ klubas su 37 taškais smuktelėjo į dvyliktą poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)