„Akimirka, verta 15 metų darbo“, – po sunkios pergalės prieš favorite laikytą amerikietę Lisą Verzosą rašė J. Stoliarenko, pasidalinusi nuotrauka, kurioje ji užfiksuota atsiklaupusi ir apsikabinusi savo čempionės diržą.

26-erių kovotoja tapo pirma „Invicta“ čempione iš Lietuvos, o po kovos Kanzase ją sveikino bei kartu nusifotografavo ne tik vienas geriausių Lietuvos MMA kovotojų Julius Anglickas, bet ir buvęs UFC čempionas Maxas Holloway.

Socialiniuose tinkluose lietuvę sveikino ir kitos UFC žvaigždės Kelvinas Gastelumas bei Lina Lansberg. J. Stoliarenko pergale džiaugėsi ir Rose Namajunas brolis Nojus bei būrys kovotojos sirgalių, kurie kovą vadino viena geriausių „Invicta“ istorijoje.

Nors daugelį kova sužavėjo, kai kurie žmonės socialiniuose tinkluose buvo ir pasibaisėję – jie dalinosi krauju pasruvusių J. Stoliarenko bei L. Verzosos nuotraukomis bei teigė, jog „Invicta“ nesaugo savo kovotojų sveikatos, todėl kovos tampa pernelyg brutaliomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)