Paryžiaus „Saint Germain“ klubas pranešė, jog šeštadienį nežais Strasbūre vykti turėjusių rungtynių su vietos „Strasbourg“ ekipa. Imantis prevencijos priemonių mačas yra atidedamas.

Prancūzijoje koronavirusu yra apsikrėtę daugiau nei 600 gyventojų, o 9 žmonės mirė.

Bene daugiausiai ligos atvejų Prancūzijoje buvo užfiksuota būtent Elzaso regione, kurio sostinė yra Strasbūras. Šiame mieste kitą savaitę nevyks ir planuota Europos Parlamento sesija.

Kiti penki šeštadienio vakaro „Ligue 1“ susitikimai turėtų būti žaidžiami.

Tuo metu Italijos „Serie A“ čempionato dalyviai skaičiuoja nuostolius, kurie bus patirti dėl žaidimo tuščiuose stadionuose. Labiausiai nuo koronaviruso kenčiančioje Europos šalyje futbolo mačai už uždarų durų vyks bent iki balandžio 3-osios.

Apskaičiuota, jog „Serie A“ ekipos dėl to praras apie 29 milijonus eurų. Didžiausią nuostolį dėl neparduotų bilietų (12,3 mln. eurų) patirs Turino „Juventus“.

Galimus nuostolius skaičiuoja ir japonai, kurie gali prarasti teisę vasarą organizuoti olimpines žaidynes. Naujienų agentūra „Kyodo“ paskelbė, jog Tokijo olimpinių žaidynių atšaukimas valstybei atsieitų apie 65,74 mlrd. eurų.

Pasak pranešimų, olimpinės žaidynės bus atšauktos, jei koronaviruso plitimas nebus sustabdytas iki liepos. Japonijoje juo apsikrėtė virš 1 tūkst., o mirė – 12 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)