„Buvo tikros kūrybinės dirbtuvės, šiai dainai išleisti į gyvenimą užtrukome bent tris mėnesius“, – pripažino kūrybinis duetas.

Kaip ir kiekvienoje dainoje, taip ir šioje klausytojai gali rasti jautrią žinutę, kurią, pasak Irmos, esame išgyvenę kone kiekvienas.

„Šią dainą man parašė labai gera draugė Živilė Gerulaitienė. Manau, kad tokius jausmus išgyvena kiekvienas. Na, kaip galima gyventi be meilės? Be jos gyvenimas būtų bejausmis. Norėtųsi klausytojui perduoti žinutę, kad kiekvienas žmogus gali susidėlioti savo meilės dėlionę su laiminga pabaiga.

Kiekvienas žmogus, matyt, yra išgyvenęs tą myli-nemyli laikotarpį. Reikia atsakingai priimti santykius, nes kitą žmogų tu gali palikti sugriautą tiek, kad jis gali daugiau nebesugebėti mylėti. Arba tam prireiks labai daug laiko, norint išsigydyti žaizdas“, – eteryje pasakojo dainininkė.

Laidoje atlikėjos kolegos M. Baranausko pasiteirauta, kokia Irma yra užkulisiuose.

„Visko buvo, – neslėpė Mindaugas. – Nuo audrų iki ašarų. Galiu pasakyti, kad Irma yra pats reikliausias žmogus ne tik kitiems, bet ir sau. Ji atsižvelgia į visas smulkmenas, ji nori, kad viskas būtų idealu.“

Kūrybiniame procese tiek Mindaugas, tiek Irma šią dainą jautriai išgyveno. Pasiteiravus, kiek šioje dainoje yra asmeninių dainininkės išgyvenimų, atlikėja išdavė, kad meilės kūrinyje ji tikrai randa save.

„Taip, tai šiek tiek mane liečia. Išgyvenu tai. Turiu didelę, plačią širdį. Man gera tai jausti. Kartais ir verkti, ir juoktis. Džiaugtis, kad šiandien šveičia saulė, jog mane supa geri žmonės“, – šypsojosi pašnekovė.

Įdomu tai, kad tris dešimtmečius scenoje skaičiuojanti ir su grupe „Dinamika“ išgarsėjusi Irma sugebėjo nustebinti naujomis spalvomis.

„Ieškojome kitokio Irmos balso tembro. Man patiko tas jos žemas balso diapozonas, kurį žeminome tol, kol supratome, kad radome geriausią variantą. Tiesą sakant, mane nustebino, kad Irma gali būti kitokia, nei esame ją pratę matyti pastaruosius 30-imt metų“, – eteryje kalbėjo M. Baranauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)