Šiaulietis Andrius spėjo įamžinti baltos spalvos „Volkswagen Caddy“, stovintį šalikelėje, praviromis galinėmis durelėmis.

Už jų, daugelio vairuotojų netikėtumui, buvo pastatytas „trikojis“, fiksavęs pernelyg stipriai akceleratorių įmynusius vairuotojus.

„Dabar va taip statomi trikojai. Tereikia tik duris atidaryti“, – stebėjosi vairuotojas.

Taip pastatyto „trikojo“ nuotrauka sukėlė tikrą audrą tarp internautų. Vienas ironizavo, kad praeis dar pora savaičių ir greičio matuokliai atsiras medžiuose, o vėliau – kyšos iš po gatvės šulinių dangčių.

Kita vairuotoja pastebėjo, kad tokį patį vaizdą matė važiuodamas pro Telšius – tokį patį „Caddy“ šalikelėje ir jo viduje – greičio matuoklį.

Dar vienas vairuotojas piktinosi, kad „trikojai“ paliekami tai krūmuose tai dar kažkur, kad tik jų vairuotojai nepastebėtų iš 200 metrų atstumo.

„Sako, avaringiausiose vietose, bet realybė rodo, kad jie siekia pasipelnyti labiau nei mus apsaugoti“, – širdo internautas, kuriam pritarė ne vienas akcentavęs, kad toks elgesys – visiška gėda.

Išbandė naujovę

„Delfi“ susisiekus su Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausiaja specialiste Gailute Smagriūniene, ši patvirtino, kad išties – pareigūnai dirbo pastatę „trikojį“ tarnybinio automobilio viduje.

„O kodėl ne? Visiems atrodo, kad kažkas slepiama, tačiau mes nusprendėme pabandyti naujovę“, – komentavo ji.

Anot specialistės, sprendimas dirbti tokiu būdu priimtas ir dėl to, kad „trikojai“ nemažai sveria, be to, drauge su jais yra ir nemažai įrangos, reikalingos, kad būtų užfiksuoti pažeidėjai.

„Ir laidai, ir dar lagaminas papildomas, ir kita įranga. Visa tai daug sveria, reikia kas kartą iškrauti, o pervažiuojant į kitą vietą – vėl sukrauti. Dirbant taip, kur galima sustoti automobiliu, yra gerokai patogiau pareigūnams“, – akcentavo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (678)