L. Perry mirė prieš vienerius metus. Jam buvo 52-eji. Po to, kai vasario 27-ąją patyrė insultą ir į jo namus Sherman Oaks rajone Los Andžele, Kalifornijoje, buvo išsiųsti paramedikai, aktorius buvo paguldytas į ligoninę. Aktoriui artimas šaltinis „People“ tuomet sakė, kad jis niekada nebeatgavo sąmonės. Penkias dienas L. Perry ligoninėje buvo stebimas. Kovo 4-ąją aktorius mirė.

Po jo mirties J. Garth ir T. Spelling „People“ papasakojo apie bendrą darbą su L. Perry kuriant serialą. Abi aktorės pasidalijo prisiminimais iš įvykių filmavimo aikštelėje ir už jos ribų.

„Filmavome sceną, kai Kelly ir Dylanas plaukiojo vandenyne vandens motociklais – tai buvo pirmoji jų vasara drauge. Nufilmavę patraukėme kranto link. Luke‘as vairavo savo vandens motociklą, kurio gale buvo apsaugos darbuotojas, kuris iš tiesų ir turėjo vairuoti vandens motociklą, tačiau Luke‘as tarė: „Ne, aš noriu vairuoti pats“. Tuo metu maniškį vandens motociklą vairavo mano asmens sargybinis. Prieplaukoje kažkas žvejojo, ir mums grėsė užkliudyti meškeres“, – prisiminė Kelly Taylor vaidinusi dabar 47-erių J. Garth.

„Mano asmens sargybinis staigiai pasilenkė, bet aš neišgirdau, kad jis man paliepė pasilenkti, tad mane tarsi parbloškė žemyn. O tada manęs link savo vandens motociklu atlėkė Luke‘as! Jis vožtelėjo man į galvą, aš netekau sąmonės. Kitas dalykas, kurį pamenu, buvo paplūdimys, kuriame atsigavau purkšdama vandenį. Aplink mane buvo minia žmonių ir paramedikai“, – apie pavojingą incidentą pasakojo aktorė.

„Jie manęs klausinėjo, kaip jaučiuosi. Paramedikai mane purtė, mėgindami priversti atsipeikėti, ir klausinėjo: „Koks tavo vardas? Kokia šiandien savaitės diena? Kas yra Jungtinių Valstijų prezidentas?“. O Luke‘as buvo palinkęs virš manęs, ir aš iki šiol pamenu, kaip jis sakė: „Neklausinėkite jos tokių dalykų – ji ir paprastai to nežino!“. Niekada neužmiršiu, kad net ir įsirėžęs į mane ir vožtelėjęs taip, jog netekau sąmonės, jis vis vien iš manęs šaipėsi“, – prisiminimais dalijosi J. Garth.

Aktorė teigė, kad po šio gyvybei pavojų kėlusio įvykio ji patyrė smegenų traumą. „Išgyvenu pasikartojantį potrauminio streso sutrikimą – tai jo kaltė! Mano atmintis siaubinga, blogiausia iš visų mano pažįstamų žmonių. Visi mano, kad taip yra dėl smegenų sukrėtimo“, – kalbėjo aktorė.

Toliau juokaudama, J. Garth tęsė: „Nesvarbu, kaip ten viskas buvo – aš dėl to kaltinu jį“.

46-erių T. Spelling, seriale vaidinusią Donną Martin, L. Perry dėl jos ilgų blakstienų buvo suteikęs pravardę.

„Luke‘as buvo labai žavus, bendraudamas su merginomis jis primindavo savo personažą Dylaną. Jis elgdavosi taip, kad mergina pasijustų labai ypatinga. Ir tai buvo tikra – jis buvo labai nuoširdus žmogus“, – apie Dylaną McKay seriale įkūnijusį L. Perry pasakojo T. Spelling.

„Mane jis vadino Kupranugario Blakstienomis. Iš pradžių nusiminusi tariau: „Vadini mane kupranugariu“. O jis man atsakė: „Bet ar žinai, ką tai reiškia? Kupranugarių blakstienos yra pačios gražiausios ir ilgiausios“, – prisiminė T. Spelling.

Sukrečianti L. Perry mirtis smarkiai nuliūdino tiek T. Spelling, tiek J. Garth.

„Buvo iš tiesų sunku. Išgyvenau daugybę gedulo atspalvių. Buvau tokia palūžusi, kad nepajėgiau įveikti sielvarto“, – apie netekties skausmą pasakojo J. Garth.

Nepaisant to, kad L. Perry nebėra, J. Garth ir toliau junta jo buvimą. Dar praėjusią savaitę ji pasakojo ir toliau gedinti L. Perry ir neleidžianti šiam netekties skausmui visiškai „išblėsti“.

„Iš tiesų aš tarsi atsisakau leisti šiam skausmui išblėsti. Tarytum neatrodo, kad tai įvyko iš tiesų“, – „Access Hollywood“ sakė aktorė.

Sunkiai sulaikydama ašaras, J. Garth prisiminė itin sunkią akimirką, kai pasirodė, kad paskambino L. Perry, tačiau netrukus aktorė suvokė skaudžią realybę.

„Dar vakar savo telefono ekrane išvydau skambutį – man pasirodė, kad ekrane atsirado inicialai L. P., tačiau iš tiesų tai buvo J. P. Skambino kitas žmogus. Ta akimirka buvo tikrai nelengva“, – sakė J. Garth.

Pagerbdamas prieš metus mirusį L. Perry, jį prisiminė dar vienas kolega. Trečiadienį Ianas Zieringas „Instagram“ pasidalijo jautriu L.Perry pagerbti skirtu įrašu.


„Sunku patikėti, kad prabėgo jau metai nuo Luke‘o netekties“, – prie nespalvotos judviejų nuotraukos rašė 55-erių I. Zieringas.

„Nors laikas gydo žaizdas, netekties skausmas trunka amžinai. Pasiilgau tavęs, drauguži. Ilsėkis ramybėje, Luke‘ai“, – rašė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)