Taip yra todėl, kad pamirštame kiekvienas save ir leidžiame kito poreikiams nustelbti mūsų pačių.

savo vyrui tebesu tikra deivė, nešiojama ant rankų mylimoji, nors man jau sukako 50 m. Beje, gaila, kad turiu pabrėžti amžių, nes mūsų visuomenėje yra toks supratimas, kad moteris *jau* penkiasdešimties, tai kažkas ypatingo. O pažiūrėkite į Ingą Valinskienę, pažiūrėkite į užsienio aktores, tas 50 kartais atrodo geriau negu 25!

Yra tokie esminiai dalykai, jie veikia dvigubai. Darau juos dėl savęs, o paveikia jie mano vyrą. Tai yra pats didžiausias įrodymas, kad savęs užmiršti nevalia, o kai žmona bus laiminga ir save mylės, tada ir aplink gyvenimas suksis harmoningai.

Pirma. Keliuosi labai anksti, kadangi man svarbu turėti laiko sau. Keliuosi anksčiau negu mano vyras, būnu vonioje be strioko kiek tik man reikalinga. Pasidažau, kol jis nemato, kadangi man nėra malonu dažytis ir kitaip save knebinėtis prie vyriškio.

Antra. Šeimininkauju savo gerovei. Tingisi ar nesitingi, bet beveik kas rytą ruošiu pusryčius. Darau tai iš meilės savo kūnui, savo organizmui, kurį reikia prižiūrėti, kad gerai veiktų ir kuo vėliau reikalautų remonto.

O vyras galvoja, kad turi tobulą žmoną, kuri jam ir dėl jo keliasi tų pusryčių ruošti. Tai gerai, kad galvoja, niekam neskauda.

Vienodai šitai galioja kitai namų ūkio daliai: skalbiu ir lyginu atidžiai, nes man rūpi mano pačios rūbų kokybė, namais rūpinuosi ir juos gražinu, kadangi noriu gyventi gražioje aplinkoje, ir daug panašių pavyzdėlių.

Trečia. Neklausinėju ir neatsiskaitinėju. Kai jis išeina pasėdėti su kitais vyrais kompanijoje, išgerti alaus, pasižiūrėti kito namuose rungtynių, aš neklausinėju, kada tos rungtynės baigsis ir ar 21 val., ar 22 val. jis bus namie.

Neklausiu, nes kam man apsikrauti? Ar aš žmogui mama, kad minutę po minutės sekčiau, kada grįžta? Atgaliai yra taip pat, aš neatsiskaitinėju, kiek užtruksiu kirpykloje ir neskubu baigti su drauge gerti kavą, kad tik parlėkčiau ruošti vakarienės. Tikiuosi, manimi pasitiki, todėl nepakęsčiau kontrolės.

Jam atrodo, kokia puiki žmona, nepersekioja, arba kokia paslaptinga, kiek čia tą kavą galima gerti? Elgiuosi paprasčiausiai kaip man ramiau ir geriau, o iš jo esu girdėjusi, kad laisva ir „ne ragana“ kaip kitos atrodo.

Ketvirtas nieko nenustebins, tai seksas. Kūnui reikia žydėti, o tik pats žmogus atsakingas už tai, kad tų žiedų nenumarintų. Labai svarbu yra pačiai mėgautis procesu ir rasti, kas ir kaip labiausiai patinka, nes jeigu viskas tik per kankinimąsi, tada tikrai geriau nedaryti. Svarbu daryti tai ir taip, kaip pačiai labiausiai patinka.

Štai ir viskas, šie keturi dalykai man yra aukso vertės ir džiaugiuosi, jei padės kitoms moterims. Meilė sau yra brangiausias turtas, o kaip vyras tą meilę supranta jau yra ne jūsų rūpestis.