Kadangi E. M. Mozzi yra kilęs iš Italijos aristokratų, už jo ištekėjusi italams princesė Beatrice taps „Contessa“ ir „Nobile Donna“ (grafienė, kilmingoji moteris).

E. M. Mozzi tėvas yra grafas Alessandro Mapelli Mozzi, be to, būsimas britų princesės sutuoktinis – vyriausiasis jo sūnus, tad būtent jis paveldės šeimos dvarą – XVIII amžiumi datuojamus rūmus „Villa Mapelli Mozzi“ Italijos šiaurėje.

„Edoardo – vienintelis vyriškosios lyties palikuonis, perduosiantis šeimos genus kitai kartai, – britų laikraščiui „The Daily Mail“ sakė būsimojo jaunikio tėvas. – Jis yra grafas, todėl jo žmona automatiškai taps grafiene, o jų vaikai – grafais arba „nobile donna“.“

Vyresnysis Mozzi taip pat pridūrė, kad 36-erių Edoardo ir 31-ų Beatrice – tiesiog puiki partija.

„Dar niekada nemačiau jo tokio laimingo“, – su pasididžiavimo pareiškė jis.

Titulai karališkosios šeimos atstovams tradiciškai suteikiami jų vestuvių dieną, na, o juos suteikia monarchė. Savo anūkui princui Harry 2018-ųjų gegužę įvykusių vestuvių dieną Jos didenybė padovanojo kunigaikštystę, ir nuo tada princas Harry ir jo sutuoktinė Meghan Markle tapo Sasekso kunigaikščiu ir kunigaikštiene. Panašiai nutiko ir su princu Williamu ir jo žmona Kate Middleton: po 2011-aisiais įvykusių vestuvių jie tapo Kembridžo kunigaikščiu ir kunigaikštiene.

Princesė Eugenie (jaunesnioji princesės Beatrice sesuo) ir jos vyras Jackas Brooksbankas jokių naujų titulų po 2018-ųjų spalį įvykusių vestuvių neįgijo. Vis dėlto 29-erių karališkosios šeimos atstovė dabar pasirašinėja kaip princesė Eugenie, ponia Jack Brooksbank.

2016-aisiais princesės Eugenie tėvas princas Andrew paneigė tvirtinimus, esą pats yra reikalavęs, kad būsimiems dukterų sutuoktiniams būtų suteikti kokie nors titulai. Princas Andrew patikslino tiesiog norįs, kad į jo dukteris būtų žvelgiama kaip į šiuolaikines dirbančias moteris, per atsitiktinumą esančias dar ir karališkosios šeimos narėmis.

Princesė Beatrice ir Edoardo Mozzi susituoks Šv. Jokūbo rūmų koplyčioje, dalyvaujant šeimų artimiesiems. Prieš tai pora bus priimta Bakingamo rūmuose. Priėmimas įvyks Londono centre esančių Jos didenybės namų sode.

Per princesės Beatrcie ir E. Mozzi vestuves neteks stebėti pravažiuojančio karališkojo kortežo (kitaip nei tada, kai tekėjo K. Middleton, M. Markle ir princesė Eugenie). Anot rūmams artimo šaltinio, kortežo atsisakyta atsižvelgiant į jaunavedžių norą vengti ypač didelės pompastikos. Minėtina ir tai, kad judviejų vestuvės nebus transliuojamos per televizorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)