„Delta“ stabdo skrydžius tarp ​​Niujorko Johno F. Kennedy tarptautinio oro uosto ir Milano Malpensos oro uosto – didžiausio šiaurės Italijos oro uosto bei pagrindinio „Alitalia“ mazgo, sekmadienį pranešė bendrovė.

Paskutinis „Delta“ skrydis Niujorkas–Milanas įvyks pirmadienį, o paskutinis skrydis priešinga kryptimi numatytas antradienį. Skrydžiai turėtų būti atnaujinti gegužės 1 arba 2 dieną.

„Delta“ pridūrė, kad skrydžiai tarp Romos ir Atlantos bus tęsiami.

Tuo tarpu „American Airlines“ šeštadienį pranešė, kad iki balandžio 25 dienos stabdo skrydžius tarp Niujorko ir Milano, taip pat tarp Majamio ir Milano, remdamasi „paklausos sumažėjimu“.

Abi oro linijų bendrovės teigė, kad keleiviai turės galimybę rezervuoti bilietus į vėlesnius skrydžius arba atgauti pinigus.

JAV institucijos šeštadienį rekomendavo amerikiečiams nevykti į Italijos ir Pietų Korėjos teritorijas, kurias labiausiai paveikė virusas.

Tiek „Delta“, tiek „American Airlines“, taip pat trečioji pagal dydį JAV vežėja „United Airlines“, kiek anksčiau buvo sumažinusios arba sustabdžiusios skrydžius į Kiniją, kur gruodžio pabaigoje kilo koronaviruso epidemija, taip pat į kelias kitas Azijos šalis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)