„El Clasico“ mūšyje Madrido ekipai pergalę garantavo Vinicius Junior ir Mariano Diazo įvarčiai, o „Real“ Ispanijos čempionato turnyro lentelėje išstūmė „Barcelona“ futbolininkus iš pirmosios vietos.

G. Pique po dvikovos teigė esąs nustebintas, kaip prastai Madrido ekipa žaidė pirmame kėlinyje ir apgailestavo, kad „Barcelona“ neišnaudojo galimybės išsiveržti į priekį.

„Pirmoje dalyje „Real“ buvo prasčiausias, su kokiu tik man yra tekę žaisti „Bernabeu“ stadione, – teigė jis. – O mes praleidome progą tuo pasinaudoti. Turėjome žaisti geriau antrame kėlinyje, bet klydome, o varžovai pradėjo labiau pasitikėti savo jėgomis“.

Jis patvirtino, kad varžovai paliko jam labai prastą įspūdį: „Tai nėra kritika. Visi turime problemų klubuose. Vis dėlto apgailestauju, nes „Barcelona“ turėjo gerą šansą laimėti“.

„Los Blancos“ dabar vienu tašku lenkia katalonus, tačiau G. Pique neabejoja, kad kova dėl titulo vis dar atvira.

„Vis dar turime daug erdvės tobulėti ir to turėtų pakakti, kad laimėtume „La Liga“, jei viską atliksime gerai iki sezono pabaigos.
Bet kada, kai pralaimi „Bernabeu“ stadione, skaudu, nes tai labai svarbios rungtynės, taškai. Jei būtume laimėję, būtume žengę svarbų žingsnį“, – kalbėjo jis.

Kitas rungtynes „Barcelona“ namie žais su „Real Sociedad“, o „Real“ išvykoje su „Betis“.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)