„I mados savaites dažniausiai važiuodavau Paryžiuje, Milane buvau antrą kartą“, – šypteli pašnekovė, kuriai teko garbė lankytis „Elisabetta Franchi“, „Fendi“, „Harper's Bazaar“, „Philipp Plein“, „Cividini“ renginiuose.

Tiesa, šioji mados savaitė Deimantei buvo ypatinga. „Per metus laiko mano karjera paaugo ir dabar tenka garbė bendradarbiauti su šiais žmonėmis“, – džiaugiasi lietuvė.

Tiesa, net ir tokie dideli mados renginiai negalėjo nereaguoti į koronaviruso grėsmę.

„Deja, sekmadienį buvo atšaukti renginiai, tokie kaip „Emporio Armani“, „Laura Biagiotti“ ir visi vakarėliai. Būtent dėl plintančio viruso grėsmes kai kurie atšaukti renginiai buvo stebimi nuotoliniu būdu, t.y. kolekcija buvo pristatyta tik su modeliais ir be žiūrovų“, – Delfi pasakojo D. Andriuškaitė.

Italijoje nuo sekmadienio nuo pasaulio buvo atskirta daugiau nei 50 tūkst. žmonių – Lombardijoje buvo izoliuota 10 miestų, vienas – Veneto regione. Valdžios pareigūnai ėmėsi šių drastiškų priemonių, kad sustabdytų koronaviruso, kuriuo jau užsikrėtė maždaug 400 žmonių, plitimą.


Daugiausia užsikrėtusiųjų yra šiaurinėje Italijos dalyje. Italijoje šis virusas pareikalavo daugiausiai mirties atvejų iš visų Europos valstybių.

„Žmonės dėvi kaukes, dezinfekuoja rankas, vengia viešų vietų ar renginių“, – žmonių elgesį Italijoje apibūdino ten buvusi lietuvė.


Tiesa, pati Deimantė panikos dėl šio plintančio viruso nekelia ir stengiasi išlaikyti šaltą protą, kadangi gripas pasaulyje kasmet pareikalauja kur kas daugiau netekčių.


„Iš Milano išskridau sekmadienį iš oro uosto, kuris yra link Prancūzijos pusės, dėvėjau kaukę. Vis dėlto esu linkusi kitokiai nuomonei, kadangi statistiškai praeitais metais Amerikoje buvo nustatyti 29 mln. žmonių, užsikrėtusių gripu, 280 tūks. žmonių sulaukė klinikinės pagalbos, o 16 tūkst. mirė. Pati esu pasiskiepijusi nuo gripo“, – pasakoja pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)