Baigęs mokyklą, jis liovėsi treniruotis. Mokslai koledže iš pradžių nepatiko, taigi paguodos jis ėmė ieškoti maiste. Vaikinas pasakoja, kad vienu metu jautėsi tarsi šiukšlių dėžė, į kurią draugai sumeta valgių likučius, rašoma menshealth.com.

22 m. vaikinas iš Niujorko prisimena, kad imtis priemonių jį paskatino reklama feisbuke. „vienu metu svėriau net 160 kg, – pasakojo vaikinas. – Buvau tarsi boulingo sviedinys, kuriam nepatogu sėdėti nei kine, nei stadione, nei prie paprasto stalo.“

A. Kriegeris jautėsi nelaimingas, kaupėsi nepasitenkinimas.

Kartą sėdėdamas automobilyje ir laukdamas eilėje prie greitojo maisto restorano, jis pamatė feisbuke reklamą apie į namus atvykstančius asmeninius trenerius, kurie kiekvienam parenka tinkamus pratimus ir sudaro mitybos programą. Jis susirado arčiausiai jo gyvenantį trenerį ir parašė.
Treneris atvyko ir greitai sudarė mitybos planą. A. Kregeris buvo įpratęs prie itališkų valgių, bet naujame mitybos racione makaronų ir angliavandenių praktiškai neliko.

Vaikinas pradėjo valgyti kas tris valandas mažesnėmis porcijomis, o du ar tris rytus per savaitę namuose sportuodavo su treneriu. Jie pradėjo nuo svarmenų kilnojimo, įtūpstų, pritūpimų ir atsispaudimų. Vėliau A. Kriegeris pradėjo lankyti sporto klubą.

Jis užsibrėžė sulieknėti 45 kg. Per keturis mėnesius pasiekė savo tikslą ir svėrė jau 112 kg. „Norėjau visiems ir sau pačiam įrodyti, kad sugebėsiu sulieknėti ir susitvarkyti savo gyvenimą“, – pasakojo vaikinas.

Kai A. Kriegeris sportuodavo, dauguma jo draugų tuo metu būdavo paskaitose koledže. Jie labai nustebo, pamatę sulysusį bičiulį. Palaikymo ir įkvėpimo vaikinas gavo ir iš tėvų – jo mama prieš metus buvo sulieknėjusi 56,5 kg, tai buvo jam svari motyvacija.

„Pats šauniausias šalutinis poveikis – įveikiau savo mini depresiją ir grįžau mokytis“, – teigė jaunuolis. Gyvendamas su tėvais ir sportuodamas rūsyje, jis susirado naują koledžą, netgi prisijungė prie imtynininkų komandos.

A. Kriegeris sako, kad prireikė laiko, kol įprato prie naujo gyvenimo būdo. Jau pradėjus sportuoti, būdavo rytų, kai jis tingėdavo keltis ir mankštintis, vis tik nepasidavė. „Reikia koncentruotis į kiekvieną dieną. Šiandien rinkis išmintingai, o svarbiausia – daryk tai dėl savęs. Visi pokyčiai reikalingi tau, niekam kitam“, – reziumavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)