Prie žvaigždžių, susirinkusių į sraigtasparnio avarijoje sausį žuvusiems Kobe ir jo dukteriai Giannai atminti skirtą ceremoniją, prisijungė ir Kim Kardashian bei jos vyras Kayne Westas, rašo Metro.co.uk.

Buvo matyti, kad specialiai jai siūtu aukso spalvos kostiumu pasipuošusi Beyonce yra kupina emocijų: per velioniui krepšininkui paskirtą pasirodymą jos balsas pastebimai trūkinėjo.

Beyonce papasakojo, kad jos atliktas kūrinys buvo viena mėgstamiausių buvusio Los Andželo „Lakers“ komandos žaidėjo dainų.

Nepaisant to, kad renginys buvo viešas, pranešama, kad Beyonce norėjo užtikrinti, jog per ceremoniją jos niekas nefotografuos.

Vienas šaltinis tvirtino: „Toks elgesys – tikras įžeidimas Kobe artimiesiems ir gerbėjams. Beyonce itin prižiūri savo įvaizdį, paprastai ji leidžia skelbti tik specialiai padarytas, jos atrinktas ir patvirtintas nuotraukas, todėl fotografams per Kobe atminimo ceremoniją buvo griežtai nurodyta jos nefotografuoti“.

Pasak įvairių pranešimų, daugiau jokia įžymybė, įskaitant ir tas, kurios taip pat surengė pasirodymus, nenurodė, kad jų fotografuoti negalima.

Scenoje tą vakarą savo dainomis K. Bryantą taip pat pagerbė Alicia Keys ir Christina Aguilera.

„Tokie dalykai nė kiek nepagerina Beyonce įvaizdžio – jie jam kenkia. Atrodo, tarsi ji būtų dievaitė. Tačiau atminimo ceremonija buvo skirta ne jai“, – tęsė minėtasis šaltinis.

„The Mirror“ susisiekė su Beyonce atstovais dėl platesnio komentaro.

Asmeninės trijų vaikų motinos Beyonce nuotraukos iš atminimo ceremonijos vėliau pasirodė jos oficialioje svetainėje.

2013-aisiais Beyonce atstovai naujienų portalams nurodė pašalinti dainininkei nepatikusias jos nuotraukas, darytas per „Super Bowl“ finalo ilgąją pertrauką.

Sausakimšos atminimo ceremonijos dalyvių kalbos ne vienam išspaudė ašarą.

Vaizdo įraše buvo užfiksuota, kaip renginyje drauge su sužadėtiniu Alexu Rodriguezu dalyvavusios dainininkės Jennifer Lopez skruostais ima tekėti ašaros, kai prašneko K. Bryanto žmona Vanessa.

Krepšininko našlė jaudinančioje kalboje daug dėmesio skyrė dukteriai Giannai, kurią vadino „mažąja mergaite“, taip pat prisiminė savo vyrą Kobe.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)