Antradienį savo debiuto sulaukė nauja K. Kerbedžio daina „Sakau tau TAIP“, rašoma pranešime spaudai.

„Tai daina, kuri, tikiu, puikiai skambės arenose mano ture „TAIP“. Noriu, kad ji patiktų žmonėms, kad jie ją dainuotų su manimi – jau girdžiu, kaip man sudainavus „Sakau tau“, visa arena sušunka „Taip!“, – nekantraudamas džiaugiasi Kastytis Kerbedis.

Daina „Sakau tau TAIP“, kuriai muziką ir žodžius sukūrė Paulius Jasiūnas, skamba ne vien tik kaip meilės prisipažinimas. Ji – Kastyčio Kerbedžio kvietimas gyventi su džiaugsmu, atvira širdimi sakant "taip" šiandienai ir gyvenimui. Ją išgirdus norisi šypsotis, šokti, mylėti, daryti gera. Ji sukurta džiaugtis.

„Visiškas pozityvas!“ – juokiasi atlikėjas. – Bet gi kiek galima liūdėti, reikia gyventi linksmai!“

Naujausias kūrinys neatsiejamas nuo gruodį vyksiančio Kastyčio Kerbedžio turo, pavadinto TAIP. Jo koncertai vyks gruodžio 4 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25 d. Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 29 d. Šiaulių arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)